Strenometer – Ledningsevnemåler 138 BSM – nyt instrument uden omregning

Strenometer ApS præsenterer ledningsevnemåler 138 BSM fra Elcometer Ltd., der blandt andet indgår i forskellige kits til Bresle saltforureningstest hvor den bruges til at måle en opløsnings ledningsevne, primært i overensstemmelse med ISO 8502-6/ISO 8502-9.

Instrumentet konverterer automatisk den målte ledningsevne og angiver resultatet i hhv. µg/cm² eller mg/m² iht. gældende ISO- hhv. IMO-normer. Desuden kalibreres udstyret med 84 µS-væske, hvilket er i sync med det almindelige testområde inden for industriel overfladebehandling. 

Det er altså slut med manuel omregning af måleresultatet iht. de 2 normer. Instrumentet klarer det selv. Kom prøvevæsken på føleren, vælg den aktuelle norm (ISO eller IMO) ved et tryk på en knap, og aflæs resultatet direkte.

Yderligere information om ledningsevnemåler 138 BSM kan hentes hos:
Strenometer ApS, Kongevejen 213, 2830 Virum, 45 95 07 00, salg@strenometer.dk

LÆS også: Strenometer – Danmarkspremiere på hi-messen!
Strenometer ApS's Firmaprofil