Hvordan får du nye kunder?Der er mange ting der skal tages højde for når man som virksomhed skal sælge sine produkter. En ting er at du har verdens bedste produkt, en anden ting er om dine kunder bliver gjort opmærksom på det.

Vi gennemgår i denne artikel blandt andet hvilke muligheder der er for at øge opmærksomheden for sin virksomhed med reklameartikler, så man kan få flere kunder.

Uanset om det er tekniske produkter eller serviceydelser, så er det en god ide at nå ud til dine kunder med noget fysisk, som de kan huske.

Det er ikke alle virksomheder, der har mulighed for at give en sample af deres produkt. Og konsulentvirksomheder, der lever af at sælge deres tid, har ikke noget fysisk produkt de kan præsentere.

Derfor er reklameartikler med logo på en meget benyttet strategi for at skaffe nye kunder.

Reklameartikler bliver typisk delt ud på messer, hvor man møder kunderne direkte.

Her er det vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk, så kunden beslutter at købe noget.

Hvis det er på en messe hvor mange konkurrenter også findes, så er det en fordel at skille sig ud og tilbyde noget, som konkurrenterne ikke gør.

Typisk bliver der tilbudt bolsjer eller kuglepenne med logo, og det er da altid hyggeligt, som besøgende på en messe, at få en lille snack hist og her, men det er ikke noget du nødvendigvis husker firmaet på.

Til gengæld er det smart at kunne give potentielle kunder noget de kan bruge til noget. For eksempel en kalender med logo eller kontorartikler generelt, som er brugbare til hverdag, så kunden ser dit navn og logo hver dag og mindes om at købe hos dig.

Men hvis du rigtig vil skille dig ud, så skal du give dem noget med, som de ikke forventer at få. Noget der er helt anderledes. Det kunne blandt andet være et par VR briller, som de kan sætte deres mobiltelefon ind i og se en VR præsentationsvideo på YouTube af dit firma.

Det er noget særligt teknisk interesserede besøgende sætter pris på.

En goodiebag til at bære alle de ting rundt, som de samler sammen på messen, er også en god ide. Så er det dit logo, som alle besøgende går rundt med og dermed vises til alle andre.

Der er som sagt mange muligheder for at imponere kunderne i sin markedsføring og fange deres opmærksomhed. Det handler blot om at have lidt fantasi og tænke ud af boksen, så finder man en løsning, der giver flere kunder.

LÆS også: Danvak – Kursus i den nye gassikkerhedslov
Hvordan får du nye kunder?'s Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *