Kabler til industrien – husk at vælge rigtigt

Annonce

Kabler er ikke blot kabler, og arbejder man indenfor et erhverv hvor man dagligt har brug for kabler til industrielle installationer, automatisering eller datainstallationer, så kan valg af kabler være med til at påvirke driftssikkerheden. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan man vælger at prioritere. 

Anvendelsesområder for forskellige kabler 

Kabler er som udgangspunkt nødvendige i de fleste erhverv, men nogle virksomheder kræver mere specielle løsninger end andre. 

Er der tale om en virksomhed indenfor procesindustrien, hvor forskellige maskiner til enhver tid skal køre upåklageligt, så er der brug for kabler med særlige egenskaber, som sjældent kan købes i det lokale supermarked. Her er man i stedet nødt til at kigge sig efter en professionel leverandør af kabler, som kan tilbyde funktionelle løsninger i et passende omfang. 

Især til transportområder kan behovet for specialfremstillede kabler væres tort, og arbejder man eksempelvis med fly, lufthavne, tog eller lastbiler, så skal både sikkerhed og driftsstatus være i top, så man undgår utilfredse kunder og utilstrækkelige systemer. 

Kabler til specialiserede brancher 

I visse tilfælde kan installationen af et forkert kabel medføre at en given maskine, et køretøj eller en produktionsproces går i stå og udløser en kædereaktion af negative følger. Det er derfor vigtigt at man ikke går på kompromis med installationen og heller ikke kablerne. 

Driver man en virksomhed indenfor en specialiseret branche, f.eks. i forbindelse med marine-feltet, så vil valget af kabler og kabelleverandør have en vigtig betydning for virksomhedens succes. Kabler der bruges i vand er selvsagt anderledes end så mange andre kabler på vand, og det kan være en god idé at rådføre sig med den professionelle leverandør inden man tager længerevarende beslutninger for virksomheden og de dertilhørende installationer. 

Der findes en lang række marine kabler og offshore kabler som man bør kigge efter, så man kan finde en målrettet løsning som matcher virksomhedens relevans og ambition.

Se Leverandører af Kabler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger