Sensor ECS – Winmate afslører den rustfrie B-serie Panel-pc og skærm

Digital HMI-teknologi udvikler sig hele tiden. De fysiske knapper er vigtige, som en del af brugergrænsefladen af ​​hensyn til sikkerhed, sikkerhed og autoriseret brugerkontrol. Winmate afslører den rustfrie B-serie Panel-pc og skærm med trykknapper, der fås i størrelser fra 10,1 ”til 21,5”, designet til at fabriksautomatisering og som kontrolterminal, der forbedrer produktionseffektiviteten i applikationer, der kræver høj hygiejnestandard, især inden for fødevarebranchen og kemiske industrier. Trykknapper bringer kontrol og indikation direkte til arbejdsområdet, hvilket eliminerer spild og øger produktiviteten. Derudover giver de fysiske knapper en intuitiv og hurtig måde, når det kommer til kritiske opgaver som nødstop.

Lad os se på produktens højdepunkter:

  • Stopknap og flade knapper til kontrol af automatiseringsenheder
  • SUS 316 rustfrit stål til fødevare- og kemiske industrier
  • Fuld IP65 vandtæt kabinet, god korrosionsbestandighed
  • Drejekontakt for at justere forskellige berøringsfunktioner til hånd / regn / handske-applikation
  • Ventilatorfrit kølesystem
  • En “true flat screen”, der er let at rengøre med kant-til-kant-design
  • Understøtter VESA-montering
LÆS også: Sensor ECS – Profinet, EtherCAT side by side
Sensor ECS Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *