XPERT HYDRA – Blev fyret som 70-årig og startede nyt hydraulikfirma

Blev fyret som 70-årig, men var slet ikke parat til at blive pensionist. Eftersom nok ikke ret mange firmaer er interesseret i at ny-ansætte en 70-årig, var der kun en ting at gøre – starte sit eget firma. Gjort som sagt – d. 1. april 2015 startede Orla Zycek XPERT HYDRA IVS. Eftersom Orla Zycek har arbejdet med hydraulik hele sit voksne liv – ligefra at skrue i mekanikken til senere konstruktion og salg af færdige hydraulikløsninger blev XPERT HYDRA en forsættelse af denne linie. Der ligger derfor i dag en enorm stor erfaring i hydrauliske løsninger.

XPERT HYDRA har et tæt samarbejde med et andet stort hydraulikfirma og et par underleverandører til at skrue projekterne sammen.

Xpert Hydra fik fra starten agenturet for PONAR ventiler – det er et højt kvalitets produkt, oprindelig baseret på en licens fra REXROTH. PONAR har udviklet sig til en moderne virksomhed med nye CNC maskiner og måle udstyr fra bl.a. ZEISS. Kvaliteten er helt i top, hvilket bevises af, at deres
største kunder tæller MOOG og CATERPILLAR.

PONAR udmærker sig med hurtige leveringstider og konkurrencedygtige priser.

XPERT HYDRA udbyder stort set alt indenfor hydraulikkomponenter – hjælper gerne med beregning af en hydraulisk løsning og leverer komplette hydraulikanlæg tilpasset kundens krav.

Orla Zycek bliver først i marts 75 år og sammen med XPERT HYDRA er begge “Still going strong”

Deltog på HI Messe i okt. 19 på en 20 kvm. stand

Se Leverandører af Hydraulikanlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger