EL & TEKNIK udsættes til januar 2021

Arrangørerne af Danmarks største elfagmesse, EL & TEKNIK, har på baggrund af den aktuelle situation med COVID-19 og efter samråd med en lang række udstillere besluttet at udsætte messen til den 26.-28. januar 2021

EL & TEKNIK 2020, der var sat til at blive afholdt den 12.-14. maj 2020, bliver på baggrund af den aktuelle situation med COVID-19 samt af respekt for udstillernes og gæsternes helbred udsat til januar 2021.

Messearrangørerne ser det som overvejende sandsynligt, at mange gæster, af frygt for smitte, vil blive væk fra messen i maj 2020. Vi har sideløbende og i stigende grad modtaget meldinger fra større internationale producenter og leverandører om, at de har udstedt forbud til medarbejderne om at deltage i større arrangementer, herunder messeaktiviteter, som følge af COVID-19. Flere udstillere ville således være nødsaget til at melde afbud til messen.

Ved at udsætte messen på nuværende tidspunkt har vi mulighed for at minimere omkostningerne for udstillerne, som ville være væsentligt større ved en udsættelse tættere på den planlagte afholdelse i maj.

Vi føler ikke, at vi længere kan stå på mål for at fastholde en afholdelse af EL & TEKNIK i midten af maj 2020. Med udsættelsen ønsker vi at vise rettidig omhu og ansvarlighed – også over for samfundet som helhed.

Vi ser frem til at skyde EL & TEKNIK 2020 i gang under normale omstændigheder i januar 2021.

Om EL & TEKNIK

EL & TEKNIK er Danmarks største elfagmesse med op mod 180 udstillere og 8500 besøgende gæster. EL & TEKNIK-messen afholdes hvert andet år i Odense Congress Center. Messen i 2021 afholdes den 26.-28. januar og sætter fokus på el-branchens udvikling og grønne potentialer – med temaerne varmepumper og elbilsladning som omdrejningspunkt.

Se leverandører inden for el og elektronik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.