SICK – PBS PLUS – IO-Link sensor til trykmåling, kontrol og overvågning

PBS plus er en robust tryktransmitter og switch i én sensor. Den måler absolut tryk, relativt tryk og vakuum i væske og gas i måleområdet fra -1 til 1.000 bar. IO-link giver mulighed for at overvåge trykstød, sensortemperatur og andre nødvendige data til optimering af processtyring og vedligehold.

PBS plus er en robust tryktransmitter og switch med display i én sensor. PBS Plus fås med to transistor- udgange, skalerbar analog udgang (strøm/spænding), og IO-Link interface i alle versioner/typer. Den indstilles med de tre taster og displayet eller med Sick Sopas software via IO-Link interface. Procesdata transmitteres som måleværdier i bar til en styring via IO-Link interface. Med diagnosemulighederne kan temperatur- værdier vises i °C, og minimum- og maksimumværdierne for temperatur og tryk kan overvåges.

Huset kan drejes i to retninger, så displayet og det elektriske M12 stik kan justeres optimalt i alle montagesituationer. PBS plus har mange anvendelsesmuligheder med måleområder fra 0,4 bar til 1.000 bar (relativt tryk). Den arbejder også i områder med absolut tryk eller vakuum. Som følge af den fuldsvejste membran af rustfrit stål er PBS plus meget modstandsdygtig over for korrosion.

Denne sensor er ideel til opgaver med for eksempel, overvågning af cylindertrykket i hydrauliske presser, styring af pressetrykket i CNC-maskiner, styring af trykket i køle- og smøremiddelanlæg, måling af systemtrykket i produktionen af PET-flasker, til væsker med trykstød som i vandværker, til hydrostatisk niveaumåling samt til applikationer med gasser.

LÆS også: SICK – Ray-sensor: Sikker detektering af forkant
SICK A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger