KLINGER – Kompakte turbineflowmålereSika’ VTY turbine flowmålere er en serie af små kompakte turbinemålere velegnet til de fleste rene væsker. Turbineindsatsen er i PPE/Noryl mens øvrige medieberørte dele er enten PPO, Messing eller rustfri stål.

I Sika’ turbineflowmålere opdeles mediet i indgangen af en flowretter (4), der sørger for at det rammer rotoren (5) ensartet over hele arealet, hvorved rotoren sættes i bevægelse. Rotorens rotationshastighed omdannes derefter til et elektrisk signal (2) ved at forsyne dem med magneter, og benytte en Hall-effektføler (3) til detektion af rotorens rotation.

Det aftastede resultat er et frekvenssignal, som er proportionalt med strømningshastigheden – og dermed volumen flowet.

I VTY-serien fra Sika er Rotordel og flowretter fremstillet i glasfiber forstærket PPE+PS Noryl™, mens lejerne er lavet af safir for at minimere slitage. Designet er en ”åben” leje konstruktioner, så mediet kan benyttes til at smøre lejet samtidig med der måles.

Leveres i 3 dimensioner

VTY flowmåleren er ekstremt kompakt – og med sine blot 50mm (DN10 udgave) kan den indpasses i de fleste installationer.

Vi leverer måleren i 3 dimensioner, DN10, 15 og 20mm, hvilket dækker måleområder fra 1…60 l/min (vand), målenøjagtigheden er garanteret bedre end +/-1% af måleområdet.

Du kan vælge mellem hus i forskellige materialer (PPO, messing og rustfri stål), som tåler medietemperaturer op til 90oC ved procestryk op til 16 bar.

Anvendelse

Sika’ Turbineflowmålere benyttes både primært til rene væsker med lav viskositet uden partikelindhold.

Måleprincippets største force er, at rotoren begynder at dreje så snart mediet påvirker den med en fremadrettet kraft, ligesom den vil stoppe, så snart påvirkningen stopper (T50 typisk < 50msek). Det sikrer en meget hurtig responstid, en egenskab der bl.a. gør turbinemåleren ideel til batch opgaver.

Se mere her

LÆS også: Testpumper til kalibrering fra KLINGER
KLINGER Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *