HMS – Anybus CompactCom muliggør en sikker industriel IoT-kommunikation for enhederHMS Networks meddeler tilgængeligheden af Anybus® Com-pactCom™ IIoT Secure-produkter til både EtherNet/IP og PROFINET, inklusive en ny komplet sikkerhedsplatform for IIoT-kommunikation over OPC UA og MQTT.

Den førende Anybus CompactCom-produktfamilie fra HMS Networks giver enhedsproducenter mulighed for at forbinde deres industrielle enheder til alle vigtige industrielle Ethernet-netværk, og IIoT-konnektivitet understøttes allerede via OPC UA og MQTT. Den øgede forespørgsel på markedet efter IIoT-konnektivitet kræver dog datasikkerhedsløsninger på et højere niveau for at sikre, at data fra automationsenheder når op i skyen på en sikker måde. Der er behov for fuld sikkerhed for selve OPC UA eller MQTT-kommunikationen såvel som under overførsel af filer og på websider. Dataene skal krypteres og integriteten af ethvert givet datasystem skal være garanteret for at forebygge datatyveri, forfalskning eller sabotage.

CompactCom IIoT Secure – det første komplette, indlejrede sikkerhedsprodukt på markedet
Ved at tage denne udfordring op er HMS det første firma, som udgiver et komplet, indlejret sikkerhedsprodukt klar til brug, som muliggør en fuldkommen sikker kommunikation fra enheder i feltet til skyen. Løsningen kaldes CompactCom IIoT Secure og er udstyret med en ny stærk sikkerhedshardware, secure boot, certifikat-forvaltning, kryptering såvel som en sikker OPC UA og MQTT-kommunikation. Udgivelsen fokuserer på CompactCom til EtherNet/IP og PROFINET med OPC UA og MQTT-konnektivitet og omfatter følgende nye software- og hardwareelementer.

CompactCom software for secure IIoT

  • Kryptering af data sendt til op skyen ved hjælp af sikre OPC UA kanaler eller for at bruge krypteret trafik via MQTT over TLS
  • Secure boot-funktioner, som sikrer, at der kun bruges HMS firmware
  • Autentificering gennem avanceret certifikat-forvaltning og sikker adgang samt filoverførsel via TLS ved hjælp af HTTPS og WebDAV

Ny certificeret hardware forberedt til sikkerhed og industriel brug

  • En sikkerhedschip garanterer produktets integritet og identitet
  • Løsningen er blevet grundigt testet med udgangspunkt i cybersikkerhed af HMS
  • Der er udført præ-overensstemmelsestest for det pågældende netværk, hvilket gør kundens produktcertificering betydeligt nemmere
  • Er i overensstemmelse med gældende EMC- og UL-standarder i lighed med alle Anybus-produkter

Med de nye Anybus CompactCom Secure IIoT-produkter til EtherNet/IP og PROFINET fra HMS Networks, drager CompactCom kunder alt i alt fordel af en hurtig sti til sikker IIoT-kommunikation, uden at være nødt til at redesigne deres enhed.

LÆS også: Glæde hos Plastindustrien – Nyt affaldsforslag øger muligheden for at genanvende plast
HMS – Anybus CompactCom muliggør en sikker industriel IoT-kommunikation for enheder's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *