Siemens – Nye funktioner i flowmålere

Både inline ultralydsmåleren Sitrans FUS/FUE380 og clamp-on ultralydsmåleren Sitrans FS220/FS230 er blevet opdateret, og det giver helt nye muligheder og fordele for dig, der gerne vil have maksimalt udbytte af procesdata fra flowmålinger.

De har begge fået højere målefrekvens, større brugervenlighed, nemmere installering samt ikke mindst nyere udstyrselementer. Opdateringerne er allerede implementeret og leveringsklar.

Nøjagtig måling samt signal til regulering Inline ultralydsmåleren Sitrans FUS/FUE380 er designet til at give nøjagtige, højopløse-lige målinger med en nøjagtighed på helt ned til 0,5 %. Flowmåleren har som option en ny, valgfri analog udgang, der viser det aktuelle flow direkte som analogsignal. Dette giver en ny mulighed for at bruge flowmåleren til reguleringsopgaver. Pulssignalet er naturligvis bibeholdt for at registrere akkumuleret flow.

Med et temperaturområde fra 5 til 200˚C er den anvendelig i mange applikationer inden for energiindustrien. Monteringen er hurtig, transducerne er præmonteret, og der bruges kun ét sensorkabel. En analog-udgang kan som nævnt eftermonteres. Default er der to digitale udgange, og flowmåleren kan drives af batteri eller af 230 volt forsyning.

Lille i pris, men stor i ydeevne

Sitrans FS220/FS230 er en enkel og omkostningseffektiv clamp-on ultralydsmåler. Den er nem at installere/eftermontere udenpå eksisterende rør fra 12 mm til 10 m. Da den monteres udenpå et rør og ikke er i kontakt med mediet, er den helt uafhængig af, om mediet er aggressivt. Monteringen sker nemt og hurtigt med et spændebånd rundt om det rør, der skal måles på, og således spares meget tid og store omkostninger til montering af flanger og på andet rørarbejde, der nu er overflødigt.

Som følge af en forbedret elektronikenhed med 100 Hz målefrekvens leverer flowmåleren mere akkurate målinger med en nøjagtighed på 1 %, med en gentagelsesnøjagtighed på 0,25 %, og tillige har den en god nulpunktsstabilitet.

Brugervenligheden er også blevet opdateret med et stort grafisk display, fire trykknapper og med en intuitiv menu til opsætning af flowmåleren.

Desuden er flowmåleren udstyret med SensorFlash micro SD-kort, der garanterer logning og analyse af data. Wide Beam-teknologi sikrer korrekt måling selv ved luft/ faste stoffer i mediet. Ældre transducere kan stadig genanvendes, så den er bagud-kompatibel.

Få mere info: www.siemens.com/flow

For yderligere info kontakt Technology Specialist Niels Chr. Christiansen 40 60 91 41niels.c.christensen@siemens.com

LÆS også: Siemens – Første kompakte radarprodukt på markedet
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.