Zebicon – Oplev den nye GOM Scanner på Automatik 2020

Den tyske metrologiproducent GOM har udviklet en ny kompakt 3D scanner i særklasse, som du kan opleve på Zebicons stand til årets Automatik-messe.

Når det kommer til kvalitetskontrol og procesoptimering, har tyske GOM lagt sig i spidsen for udvikling af optisk måleudstyr.

GOMs ATOS scannere er anerkendt for at imødekomme industriens høje metrologikrav og anvendelsen spænder sig bredt fra bil-, plast- og støberibranchen til luftfartsindustrien.

Ny 3D scanner på markedet

GOMs spritnye ATOS Q er en kraftfuld 3D scanner, som er velegnet til komplekse inspektionsmålinger af alt fra små sprøjtestøbte emner, støbeforme og værktøjer til fremstilling af komponenter.

Denne 3D scanner har et kompakt design og en vægt på under 4 kg, hvilket gør den mobil og fleksibel at arbejde med, og anvendelig i både målelaboratoriet og direkte i produktionshallen.

ATOS Q har inkorporeret dokumenterede ATOS teknologier som Triple Scan princippet, Blue Light Equalizer og præcis kalibrering til selvmonitorering med aktiv temperaturstyring.

Triple Scan teknologien gør det muligt at opmåle reflekterende overflader og emner med fordybninger.

Blue Light Equalizer øger lyskildens styrke, hvilket resulterer i kortere scannetid på selv besværlige overflader, mens selvmonitorering sikrer høj og ensartet kvalitet i målingen.

Alsidig 3D scanner med forskellige konfigurationer  

ATOS Q er udstyret med udskiftelige linser, hvilket gør det muligt at opmåle både små og mellemstore emner.

Scanneren fås med fem forskellige målevolumener, og takket være scannerens faste kameraposition er det nemt for operatøren at skifte fra det største til det mindste målevolumen.

For at imødekomme forskellige måletekniske krav, fås ATOS Q desuden i to versioner med en kameraopløsning på henholdsvis 8M og 12M.

ATOS Q kan anvendes manuelt, i et semi-automatiseret setup eller som en fuldautomatisk løsning i kombination med ATOS ScanBox 4105.

Den automatiserede løsning giver flere fordele: opmåling af emneserier udføres nemt og hurtigt, reproduktion af måleresultater muliggøres og brugerindflydelsen reduceres.

Uanset konfigurationen leverer den nye 3D scanner pålidelige målinger, og med beskyttet optik og elektronik, kan den anvendes til opmåling i selv barske omgivelser.

Oplev ATOS Q på Automatik-messen 2020

Zebicon er dansk distributør af GOM måleudstyr og er specialister inden for 3D scanning og industriel måleteknik.

På Automatik-messen, som afholdes i Brøndby Hallen den 8.-10. september 2020, vil Zebicon demonstrere scanning med den nye ATOS Q.

Her kan de besøgende få en snak om 3D scanning, automatiserede løsninger og brugen af måleudstyr i egen virksomhed.

LÆS også: Mød Zebicon på Control 2020
Zebicon a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger