RS Components introducerer ny dataindsamlingsenhed fra Keysight Technologies

DAQ973A har avanceret sampling-kapacitet og et bredt udvalg af plug-in-moduler

RS Components (RS) har lanceret et næstegenerations dataindsamlingssystem til lavpris, som giver mulighed for hurtig og dynamisk sampling af flere signaler samtidigt.

Det nye DAQ973A-dataindsamlingssystem fremstilles af Keysight Technologies, én af verdens førende leverandører af test- og måleudstyr. DAQ973A har en sampling-hastighed på 800 kSa/s og er en modulær enhed med tre kortpladser, som kan bestykkes med ni forskellige plug-in-moduler. Keysight har genbrugt måleteknikken fra deres serie af avancerede test- og måleudstyr for at levere dokumenteret måleydeevne, modulær fleksibilitet og universelle indgange med indbygget signalbehandling. Enheden har også et indbygget 6½-ciffers (22-bit) digitalt multimeter med en DCV-nøjagtighed på 0,003 %.

Hovedfunktionerne i enheden inkluderer en scanningshastighed på op til 450 kanaler/sekund, op til 120 kanaler pr. system og et stort udvalg af moduler til plug-in, herunder en ny firekanals digitaliseringsenhed med sampling på 800 kSa/s til simultan sampling. Med specifikke moduler kan instrumentet også måle og konvertere 12 forskellige indgangssignaler, herunder temperatur (med et termoelement, RTD’-probe eller en termistor), DC/AC-spænding, modstandsnetværk med to og fire ledninger, frekvens og periode samt DC/AC-strøm og kapacitans.

Yderligere funktioner i DAQ973A omfatter et stort 4,3″ farvedisplay samt GPIB-, LAN- og USB-tilslutninger. Desuden kan brugere styre enheden via producentens BenchVue DAQ-software, som indeholder forbedret målekapacitet for tids- og frekvensdomæner. Keysight DAQ973A-dataindsamlingssystemet leveres nu fra RS i EMEA- og APAC-regionerne.

Se Leverandører af Dataindsamling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger