Zebicon – Oplev automatiseret 3D scanning på Automatik 2020

Målevirksomheden Zebicon står klar til tre intense messedage i Brøndby Hallen, når Automatik-messen igen gør det muligt for erhvervslivet at mødes under trygge forhold.


Den 8.-10. september 2020 afholdes specialmessen Automatik, hvor besøgende på kortest mulig tid kan blive opdateret om nye løsninger og muligheder inden for automations- og robotbranchen. På messen kan de besøgende bl.a. møde Zebicon, som er specialister inden for 3D scanning og måleteknik og er dansk distributør af måleudstyr fra tyske GOM.

Stor efterspørgsel på automatiseret måleudstyr

Automatisering er vejen frem, også inden for emneopmåling og kvalitetskontrol. Dette er tydeligt for målevirksomheden Zebicon, som de seneste år har oplevet en stigende efterspørgsel på de automatiserede løsninger fra GOM.


Særligt ATOS ScanBox, som udfører 3D scanning og den efterfølgende analyse og rapportering automatisk, er blevet udbredt i udviklings- og kvalitetsafdelinger hos mange danske produktionsvirksomheder. Disse high-end systemer har dog haft særlig interesse hos store virksomheder, hvorfor GOM i år lancerede GOM ScanCobot, som er et automatiseret alternativ, der også taler til små og mellemstore virksomheder.


GOM ScanCobot, som kan opleves på Automatik 2020, er en mobil målestation med kollaborativ robot, der er nem at flytte mellem afdelinger og kan anvendes til on-site målinger af emner op til Ø500 mm.


Oplev nyhederne i Brøndby

På Automatik-messen vil Zebicon præsentere de seneste nyheder inden for 3D scanning og måleteknik. Udover GOM ScanCobot kan de besøgende opleve live-demonstration af den nye ATOS Q, som er en hurtig, kompakt og alsidig 3D scanner. Her er det også muligt at få en snak om emneopmåling, kvalitetskontrol og automatisering i egen virksomhed.


Mød Zebicon på stand B1110

LÆS også: Zebicon – En nem indgang til automatiseret 3D Scanning
Zebicon a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger