Horsens Lift vil være totalleverandør – Udvider sortimentet betydeligtKunder i liftbranchen efterspørger et bredere udvalg af maskiner og småmateriel samlet på ét sted. Dette imødekommer Horsens Lift med nye produkter til efteråret, og de vil inden længe være totalleverandør.

En stor og lydsvag højkapacitetslift, der samtidig er skånsom i sin belastning af miljøet, har længe stået øverst på ønskelisten hos mange håndværkere og entreprenører. Indtil nu har samtlige lifte på markedet haft en løftekapacitet på 230 kg, men med nye maskiner fra USA bliver det snart muligt at tage flere og tungere materialer med sig i liftkurven.

Udlejningsvirksomheden Horsens Lift, der har bemandede afdelinger i Horsens og Middelfart, kan til efteråret tilbyde deres kunder bomliften med det velklingende navn Niftylift HR28 Hybrid samt modellen 860 fra den amerikanske producent JLG. Med en løftekapacitet på 350 kg og en arbejdshøjde på 28 meter kan begge lifte med plads til to personer nå nye højder med tungere læs end hidtidige maskiner. Ifølge Esben Jensen, der er direktør i virksomheden, er hybriden med kombineret el- og dieselmotor særligt efterspurgt, da den tilmed opfylder de krav, der stilles til maskiner i byområder.

– I flere større byer er der krav om, at maskinerne skal være elektriske, og det er kun et spørgsmål om tid, før de små byer følger trop. Det er først og fremmest et miljømæssigt hensyn, og derudover skal støjen holdes på et minimum, hvilket elmotorer jo matcher, fortæller Esben Jensen.

Tilbyder hele pakken

Selvom lifte som Niftylift HR28 Hybrid er rygraden i Horsens Lift, fremhæver Esben Jensen, at kunderne i stigende grad ønsker en udlejer, der kan levere et bredt sortiment til byggebranchen.

 Efter samråd med kunderne arbejder vi hen mod at kunne tilbyde hele pakken. Det er en stor fordel for dem, da de så kan nøjes med at handle ét sted, fortæller Esben Jensen.

Afdelingen i Middelfart vil derfor også få elektriske trillebøre, gulvvaskemaskiner, varmeblæsere og andet småmateriel i sortimentet, og det er virksomhedens forventning at blive totalleverandør i den nærmest fremtid.

God gammeldags service er i højsædet

Samtidig med, at Horsens Lift udvikler sig i takt med udefrakommende ønsker og krav, sætter ejerne en ære i at holde fast i gamle dyder. Modsat andre liftudlejningsfirmaer, hvor varerne enten afhentes af kunden selv eller leveres af en ekstern vognmand uden den fornødne produktekspertise, har Horsens Lift sin egen kørselsafdeling. Ifølge Esben Jensen kan kunderne derfor forvente en service ud over det sædvanlige.

 Vi kan selv levere alle maskiner, og denne personlige kontakt med kunden og brugeren, synes vi, er vigtig for, at de kan få en ordentlig instruktion. Det er en del af den servicepakke, vi tilbyder – god gammeldags service er en selvfølge hos os, siger Esben Jensen.

Find Leverandører af Lifte og Lift typer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *