Gratis on-line konference om fremtidens automation afholdes 20-24 juli med Pepperl+Fuchs som værtHovedemnerne bliver

 • Mandag 20/7:Digital KANBAN ledelse. KANBAN er et ledesesværktøj som er uundværligt når man taler om lean og just-in-time produktion, men er også værdifuldt ved projektledelse o.l. hvor der indgår vidensdeling. Sammen med Bosch Connected Industry (BCI), and Neoception  bringer Pepperl+Fuchs KANBAN over i den digitale IoT/Industry 4.0-verden.
 • Tirsdag 21/7: Brug af smartphones og tablets med tilhørende cloud-services fremskynder den digitale transformation og forbedrer medarbejdernes sikkerhed samtidig med at fejlraten formindskes. Med vore ecom produkter er Pepperl+Fuchs markedsledende på mobile enheder til egensikre/ intrincically safe løsninger.

 • Onsdag 22/7: Smarte lager- og logistikløsninger med brug af RFID og Lidar.
  Sammen med flere af vore kunder vil vi demonstrere hvordan RFID og Lidar komponenter anvendes til at skabe helt nye og innovative løsninger på området.

 • Torsdag 23/7: Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet APL)
  Ethernet APL bliver fremtidens platform for Iot-applikationer I procesindustien ved at tilbyde kompatibilitet og lange kabellængder i explsionsfarligt område også i Zone 0/ Class 1-Div 1 miljøer.

 • Fredag 24/7: 3-D teknologi til opmåling
  Få en introduktion til hvordan Pepperl+Fuchs og vore datterselskaber VMT, 3D.aero, og Espace 6D anvender 3-d teknologi til færdige løsninger indenfor opmåling og positionering.

Konferencen foregår på engelsk i en blanding af præsentationer, live shows, paneldiskussioner.

Der vil være god mulighed for at chatte og diskutere med de andre deltagere og forelæsere og en del materiale vil kunne downloades.

Alt er gratis. Meld dig til her og deltag de dage du har tid og interesse: www.pepperl-fuchs.com/summit

Selve indlæggene kan genses måneden ud. Også chat-grupperne er åbne resten af måneden. Der er en kort videointroduktion (<1 minut) på You-tube, hvis du vil vide mere: https://youtu.be/a0goaiWegx4

LÆS også: Pepperl+Fuchs – Kommer Stormfloden?
Pepperl+Fuchs A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *