Gemina Termix lancerer vigtige forbedringer til to af deres fjernvarmebestsellere

Den danske producent af kvalitetsløsninger til fjernvarme, Gemina Termix, har længe været markedsleder inden for bl.a. komplette units til direkte forsyning af rumvarme og varmt brugsvand i private hjem. Mange vvs’ere har derfor med spænding ventet på den nyeste opdatering af de to bestsellere Termix VMTD og Termix VMTD opbl.

Det er forbundet med et betydeligt forventningspres, når salgsafdelingen i samarbejde med produktudviklerne hos Gemina Termix sætter sig for at forbedre et fjernvarmeprodukt, der allerede er særdeles populært i markedet. Sådan var det også, da designerne kastede sig over den storsælgende fjernvarmeunit Termix VMTD og søsterproduktet Termix VMTD opbl. (med indbygget blandekreds).

På den tekniske front er de to fuldisolerede fjernvarmeunits kendt for at levere høj komfort ved et minimalt forbrug af energi. Den nyeste opdatering har derfor koncentreret sig om at gøre det endnu nemmere for vvs’erne at installere og servicere de komplette units.

”Vi ved, hvor meget det betyder i vvs’ernes daglige arbejde, at der for eksempel er nem adgang til de vitale dele i vores produkter,” fortæller salgsdirektør Lars Christensen og fortsætter: ”En af de nyttige forbedringer ved det nye design er derfor, at den øverste del af isoleringskappen nu kan fjernes separat for hurtig adgang til de elektroniske dele af produktet.”

Lars Christensen fremhæver en anden designændring, som uden tvivl vil blive modtaget med glæde hos landets vvs’ere. Indvendigt i kabinettet har Gemina Termix således indbygget kanaler, der gør ledningsføringen både hurtigere og nemmere. Designerne har samtidig integreret fire ledningsholdere inde i unitten. Dermed løser man en udfordring, som de fleste vvs’ere kan nikke genkendende til; nemlig indvendige ledninger, der kommer i direkte berøring med varme rør og i værste fald resulterer i driftsstop.

Nemt at skifte til ny unit

Summen af små og store designændringer giver både et forfinet udtryk og en lang række praktiske fordele, når en unit skal monteres og serviceres. Salgsdirektør Lars Christensen lægger imidlertid vægt på, at han og kollegerne har haft fokus på at lave forbedringerne uden at ændre unødvendigt på det velkendte design.

”Man skal ikke ændre bare for at ændre, så vi har eksempelvis placeret de seks studse i bunden af unitten præcis samme sted som på tidligere modeller,” siger Lars Christensen og forklarer, at det med den uændrede placering er nemt at skifte fra en gammel model af de populære fjernvarmeunits til de nye udgaver, også hvis der er tale om udtag til radiator.

Lever op til nyeste isoleringskrav En af de ting, der ikke er ændret ved i de opdaterede units, er isoleringsevnen. Gemina Termix var i sin tid de første på markedet, der med fuldisolerede units kunne leve op til den nyeste standard DS452. I dag er den kompakte og innovative isolering af kabinetterne således en vigtig faktor, når Gemina Termix’ produkter igen og igen bliver fremhævet som markedets mest energieffektive.

LÆS også: Case fra Gemina Termix – Havnegade, Esbjerg
GEMINA TERMIX A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger