KLINGER – Magnetisk flowmåler til store rørdimensioner

Klinger A/S introducerer nu en helt ny magnetisk flowmåler der let kan monteres gennem en studs i rørdimensioner fra DN 300 op til DN 3.000mm.

Som andre magnetiske flowmålere kan Klinger LDGC benyttes til alle væsker med elektrisk ledningsevne (>20uS/cm), og målesignalet vises på et digital display, samt via et stort udvalg af elektriske udgangssignaler til overordnet styresystem. Opsætning foregår enten via displayenheden eller med den indbyggede HART protokol (option).

Selve målingen foregår i spidsen af sensoren, hvor magnetspole og elektroder er placeret. Sensordelen er udført i rustfri stål, mens selve ”proppen” hvor elektroderne er placeret i, er fremstillet af PVDF. 

Måleren leveres med 2 forskellige tilslutninger, enten med en indsvejsningsstuds med afspærringshane, eller som Hottap med kuglehane til afspærring. Begge løsninger er forsynet med en klemmemuffe der fastholder sensoren, så selve målepunktet sikres de optimale 0,1xDN inde i målerøret.

Endelig suppleres konstruktionen med en transmitter, der enten kan være monteret på selve sensoren eller i en adskilt version, hvor transmitteren er for vægmontage (signalkabler mellem sensor og transmitter medfølger).

Klinger LDGC tilbyder dig således:

  • Enkel installation i store rør
  • En vedligeholdelsesfri måling uden bevægelige dele
  • En måling der er uafhængig af mediets temperatur, vægtfylde, viskositet, koncentration og ledningsevne.

Med Klinger LDGC får du nu et godt alternativ til konventionelle flowmålere til opgaver i store rørdimensioner, en løsning der både er enkel at installere, og samtidig kan tilbydes til en attraktiv pris.

Læs mere her

Eller få et tilbud på din næste flowmåler: salesinstrumentation@klinger.dk 

LÆS også: KLINGER – Ny magnetisk flowmåler til attraktiv pris
KLINGER Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *