Rockwell Automation og Microsoft udvider partnerskabet for at forenkle industriel transformation

Partnerskabets mål er at give producenter fleksibilitet, viden og skalérbarhed til at levere digitale transformationsinitiativer – fra Cloud til Edge

Rockwell Automation og Microsoft Corp. (NASDAQ: MSFT) annoncerer en femårig forlængelse og udvidelse af deres partnerskab med det formål at udvikle integrerede løsninger, der hjælper industrikunder med at forbedre deres digitale smidighed via cloud-teknologi. Ved at kombinere ekspertisen på henholdsvis industri- og IT-markedet arbejdes der for, at teams i industrielle organisationer kan samarbejde problemfrit og dermed spare infrastrukturomkostninger, øge implementeringshastigheden og forbedre produktiviteten.

Microsoft og Rockwell Automation vil levere innovative edge-til-cloud-baserede løsninger, der forbinder og forbedrer informationsflowet mellem udviklings-, drifts- og vedligeholdelsesteams i ét sikkert datamiljø. Det giver udviklingsteams mulighed for digitalt at lave prototyper, konfigurere og samarbejde med andre teams uden at investere i dyrt fysisk udstyr. Det samlede informationsmiljø gør det også muligt for IT- og OT-teams både at få adgang til og dele datamodeller på tværs af organisationen, og med alle deres partnere.

”I dag er der én ting, vi ved med sikkerhed, og det er, at ingen forretning er 100% modstandsdygtig. Dem, der er sikret med digitalt, er mere modstandsdygtige end andre, og skyen er stedet hvor virksomheder kan udvikle sig, ”sagde Judson Althoff, executive vice president, worldwide commercial business, Microsoft. “Vi er glade for at forstærke vores gode og årti lange forhold til Rockwell Automation så vi sammen kan hjælpe virksomheder med at forenkle industriel transformation, mere fleksibel innovation og dermed hurtigere nå konkrete resultater.”

Til dato har partnerskabet udviklet over 20 cases i brancher som føde- og drikkevarer, husholdnings- og personlig pleje samt Life Science. Løsningerne udviklet i det tidligere partnerskab vil bidrage til den fortsatte udvikling.

“Dette partnerskab giver kunder hos Rockwell Automation og Microsoft en holistisk, enkel løsning til IIoT-udvikling og drift og fjerner de datasiloer, der hindrer industrielle digitale transformationsinitiativer,” sagde Blake Moret, formand og administrerende direktør for Rockwell Automation. “Ved at fjerne en kernehindring for automatiseringsinitiativer gør vi det muligt for industrielle virksomheder, at etablere en digital tråd, der forbinder hele virksomheden. Det fremmer innovation, maksimerer produktiviteten og optimerer driften.”

“Vores team har fået adgang til første version af ​​den nye løsning, og vi er begejstrede for samarbejdet mellem vores to strategiske partnere, Rockwell Automation og Microsoft,” sagde Tristan Hunter, GM Automation & Operational Technology hos Fonterra Co-operative Group Limited. Fonterra er New Zealands største virksomhed og ansvarlig for 30% af verdens eksport af mejeriprodukter. “At flytte data fra vores lokale enheder sikkert, smidigt og sammenhængende med kontekst, giver os nye arbejdsgange og muligheder, som vi kan analysere og efterfølgende forbedre. På den baggrund kan vi opretholde Fonterras høje standarder på tværs af vores mange fabrikker globalt og samtidig sikre en god forretning.”

LÆS også: Står din virksomhed overfor automatisering af produktionen?
Rockwell Automation og Microsoft udvider partnerskabet for at forenkle industriel transformation's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *