ACA neddeler til recycling af gipsaffald fra nedbrydning og genbrugspladser

Maskinen neddeler genbrugsgips, gipsrester, gipsaffald fra nedbrydning, indsamlet gips fra genbrugspladser og renoveringer. Neddeleren knuser gipsen og adskiller gipsen fra papir, isolering, stålskinner, plastik, træ, kabler, søm og skruer til senere frasortering. Efter frasortering af papir, isolering, stålskinner, træ, søm, skruer, kabler mm kan gipsen genanvendes til ny produktion af gipsplader. ACA neddeleren formår at neddele gipsen uden at forurene gipsen med papiret. ACA neddeleren er meget billig i drift med god økonomi og egnet til drift 24/7, med stor kapacitet.

Gips fra genbrugspladser til genanvendelse
ACA neddeler / knuser til recycling af gipsaffald og gips rester fra genbrugsstationer og indsamling for bedre genanvendelse.

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Recycling af gipsaffald
Neddeleren knuser gipsen og adskiller gipsen fra fremmedlegemer såsom papir, isolering, stålskinner, plastik, træ, søm og skruer til senere frasortering.

Langsom kørende neddeler til gips recycling
ACA neddeler / knuser er en maskine med 15 omdr i minuttet, som gør det til en langsomkørende maskine. Neddeleren har pr. skrue, et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter, også ved det lave omdrejningstal.

Se mere her

ACA Industry ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger