KH Technic – Så er der penge at spare! 31JN- og 31JL – Pilotventiler

Ny pilotventil udviklet til skråsædeventiler og pneumatisk aktuatorer

Disse nye versioner med et kompakt design, optimerer opbygningen af kredsløb med snæver plads. Takket være det udvendige gevind på tilslutningen er det muligt at montere ventilen direkte på aktuatorhovedet. Denne funktion letter betjeningen og reducerer antallet af dele.

31JNX- og 31JLX-serien introduceres i 3-vejs NC-udgave.

DN er 1,5 mm og ventilen kan klare en MOPD på op til 10 bar. Gevindtilslutning er G1/8″ og gevindet for styreluften og afluftning er M5. Armaturrøret er lavet af rustfrit stål AISI300-serien for at sikre større styrke og holdbarhed til ventilen. Som start leveres ventilen i AISI316 eller forniklet messing, og de kan leveres med manuel betjening, hvis det ønskes.
Hertil kan vi også levere syrefaste fittings, spoler, stik og slanger egnet til applikationen til yderst konkurrencevenlige priser.

Vi hjælper altid, så I får den optimale løsning.

Kontakt os for priser og leveringstidspunkt

LÆS også: AM modulær magnetventil blok fra KH-Technic ApS
KH-Technic's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *