Layher – Digital Planlægning og integrerede systemer gør forskellen

Villa Róheim i Budapest er oprindeligt bygget i 1900 er den dag idag, i dårlig stand grundet manglende vedligeholdelse. Taget er især medtaget. Reparationsarbejdet krævede at bygningen blev totalinddækket med stillads inklusiv en midlertidig overdækning for at beskytte bygningen.

Løsningen blev: Et integreret system. Takket være den gennemtænkte kombination var montørerne på pladsen i stand til at konstruere den optimale løsning til reparationsarbejdet: Blitz rammestillads som det økonomisk fordelagtige facadestillads og støttestillads ved de lange tagfødder, fleksibelt Allround stillads ved gavlene tilpasset den arkitektoniske udformning, et meget stærk Allround FW System som central støtte for Keder XL Overdækningen.

Grundet Keder XL overdækningens mange muligheder var det mulig at lave et tøndetag og ved dette tilpasse overdækningen til tagformen af den historiske villa. Digital planlægning på forhånd og kollisionskontrol i LayPlan CAD gjorde montage til tiden og uden uforudsete komplikation mulig.

KONTAKT OS HVIS DU VIL VIDE MERE HVORDAN
Layher skaber mere værdi – Højere Effektivitet – Flere Muligheder:

Hos Layher bidrager vi altid gerne med idéer og forslag til dine konkrete projekter. Vil du vide mere om hvordan vi kan tilføre værdi, så er du meget velkommen til at kontakte os – enten via mail: info@layher.dk eller på telefon: +45 6915 7400

LÆS også: Layher Blitz Rammestillads og Layher Kassette overdækning
Layher ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger