SEEPEX – Corona opdatering

Vi holder nøje øje med den nyeste infektionsudvikling og den stigende spredning af coronavirussen. Vi vurderer regelmæssigt situationen med hensyn til spredningen af epidemien og revurderer dens virkning på vores medarbejdere og de løbende forretningsaktiviteter. Bortset fra nogle få tilpasninger gælder de foranstaltninger vi tog i foråret stadig.

Med vores konsekvent gennemførte hygiejne- og forebyggelseskoncept, kunne vi sikre, at produktionen fortsat kører problemfrit. Med meget få undtagelser, hvor vi straks informerede vores kunder, blev alle ordrer leveret til tiden. Naturligvis er dine kontaktpersoner i sales- og serviceområdet som sædvanligt tilgængelige for dig.

Derudover tilbyder vi dig forskellige muligheder på serviceområdet for at sikre dig en problemfri drift. Under streng overholdelse af hygiejnereglerne og så vidt rejsebestemmelserne tillader det, hjælper vores teknikere dig forsat på stedet. Derudover tilbyder vi også kontaktløs remote-support. Således kan vi via vores VR-app også ved forestående reparationer eller udskiftninger hjælpe hurtigt og ukompliceret ved arbejde på pumpen.

Alt i alt kunne vi på grund af vores forretningsprocessers høje digitaliseringsgrad reagere hurtigt og fleksibelt på de ændrede rammebetingelser. Vi står selvfølgelig til rådighed ved digitaliseringen af din pumpedrift, ved spørgsmål og hjælper dig med den fortsatte problemløse drift af dine anlæg.

Forbliv sund og rask!

Dit SEEPEX-team

LÆS også: Seepex – Kun et spørgsmål om justering
SEEPEX Nordic A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *