HAKI – Den ophængte TechniSpan-platform lanceres i Norden

En innovativ ophængt platform er lanceret på det nordiske marked af HAKI, der er leverandør af midlertidige adgangsløsninger.

Det fleksible TechniSpan-system, der oprindeligt blev udviklet af Span Access Solutions – en virksomhed, som HAKI for nylig har erhvervet – forbedrer effektiviteten og sikkerheden forbundet med arbejde, der udføres under dæk, på broer og landgangsbroer inden for vigtige sektorer som offshore, energi og infrastruktur.

Med færre kontaktpunkter end traditionelle stilladser kan dette unikke tværgående system nemt og hurtigt opføres, løftes og sænkes, så det dækker store arbejdsområder, hvilket medfører en generel reduktion af den planlagte projekttid og arbejdsomkostninger for de nordiske kunder. TechniSpan-systemet fungerer også godt i komplekse miljøer, fordi det kan klare de vanskeligheder, der kan være udfordrende i permanente strukturer, hvor konventionelle løsninger ofte er utilstrækkelige pga. begrænset fleksibilitet.

Det ophængte platformsystem kan med stor fordel integreres med HAKI Universal stilladssystem og danne nye løsninger og metoder, som gør det muligt at opfylde kravene til adgangsprojekter i dynamiske situationer. Ved at kombinere produkter og supportydelser fra både HAKI og Span Access kan kunderne forvente en totalløsning lige fra design til levering, herunder teknisk rådgivning fra eksperter hele vejen gennem projektet.

Som kommentar til lanceringen på det nordiske marked siger HAKI’s CTO og administrerende direktør for Span Access, Ross Turner:

Med lanceringen af denne ny innovative løsning til adgangsmuligheder og sikre arbejdspladser i den nordiske region vil HAKI og Span Access transformere markedet.

Al den erfaring og ekspertise, vi har opbygget med TechniSpan på det britiske marked, vil gøre det muligt for os at levere succesfulde projekter i Norden på områder, hvor traditionelle stilladser ikke er tilstrækkelige til at løse opgaven.

TechniSpan og Span Access har allerede bevist deres evner på det britiske marked, hvor de har været anvendt i højt profilerede projekter på Skotlands ikoniske broer Forth Road Bridge og Forth Rail Bridge, og i utallige offshore olie- og gasprojekter.

Se Span Access-Projekter - CTA
HAKI A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger