OSG Scandinavia – Værktøj eliminerer overophedning og overbelastning

En dansk virksomhed, der leverer komponenter til fly-, rumfarts- og forsvarsindustrien, havde udfordringer med overophedning af et håndholdt værktøj, der samtidig forårsagede en dårlig arbejdsstilling for medarbejderen. For at sikre høje præcisions- og kvalitetskrav var der derfor brug for nye løsninger. Ved mange gentagende bearbejdninger, hvor værktøjet ikke var letskærende i tilstrækkelig grad, opstod der uhensigtsmæssig varme, der forplantede sig til mikrostop. Det betød, at medarbejderen ikke kunne holde den og måtte tage mange småpauser undervejs.

Designet til vanskelige arbejdsvinkler

I OSG har vi en tæt dialog med vores kunder om arbejdsprocesser og optimering i produktionen. Ved særlige udfordringer er det en fordel for vores kunder, at vi kan inddrage andre virksomheder i OSG-gruppen. Den franske fabrikant Desgranges er specialiseret i at forbedre manuelle bearbejdningsmetoder gennem produkterne i NEXAM-familien. Det letløbende mikrostop med letskærende værktøjer giver mulighed for nem justering og høj præcision, endda i vanskelige arbejdsvinkler.

Høj præcision, lang levetid og bedre sikkerhed

Jo mere man skal presse et skærende værktøj, jo mere unøjagtigt bliver det – særligt når emnematerialet er skævt, krumt eller varierer meget i tykkelsen. Med det letskærende NEXAM-værktøj oplevede virksomheden, at mikrostoppet hverken blev overophedet eller overbelastet. NEXAM kan anvendes alle steder, fx hos smedevirksomheder eller virksomheder med høje krav til finish i færdigbehandlingen af fræsede eller drejede emner.


Vil du høre mere om mulighederne med Nexam værktøjer, er du velkommen til at kontakte Anders Jensen på telefon: +45 30468482 eller e-mail: anj@osg-scandinavia.com

LÆS også: OSG – Specialbygget værktøj gav fornyet kapacitet
OSG Scandinavia a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *