KUKA – Gennemtestede løsninger, som kunden kan stole på

– Risikoeliminerede robotceller med KUKA cell4_production

KUKA cell4_production er et koncept, som gør det hurtigere, lettere og mere omkostningseffektivt at levere en robotcelle – parat til at blive sat ind i produktionen.
– Det bygger på gennemtestede og risikoeliminerede løsninger, som vi kan tilbyde alle vores kunder, siger Micael Amandusson, Channel Manager hos KUKA Nordic.

De modulopbyggede robotceller, som tilbydes inden for konceptet KUKA cell4_production, findes i en række udførelser. Alt fra mindre celler, som kan transporteres på lastbil, til større systemer, som leveres demonteret, men som hurtigt kan samles og sættes i produktion.
– Målgruppen er først og fremmest systemintegratorer. Med KUKA cell4_production kan vi levere gode og gennemtestede løsninger, hvilket indebærer tidsbesparelser, risikoeliminering og god konkurrenceevne, siger Micael Amandusson.

Forskellige typer svejsning – lasersvejsning, lysbuesvejsning, punktsvejsning med mere – er eksempler, hvor der findes færdige løsninger inden for cell4_production. Andre eksempler er skruning og limning.
– I alt drejer det sig om ca. femten forskellige processer, hvor vi kan levere perfekt koordinerede og nøje testede robotceller. Det giver en stor fordel i forhold til selv at konstruere cellerne.

På installationsstedet skal systemintegratoren kun foretage enkle indreguleringer, grundlæggende programmering og eventuel fastmontering.
– Derefter er cellen parat til at arbejde. Eftersom det handler om færdige koncepter er leveringstiden også kort, siger Micael Amandusson.
KUKA tilbyder desuden flere uddannelser og forskellige typer services tilpasset cell4_production. Der findes også forskellige muligheder for at modificere og udbygge cellerne.

Hurtighed og tidsbesparelse er stærke argumenter for cell4_production. Et andet er, at de er effektive, også størrelsesmæssigt, og lette at tilpasse. De er endvidere fleksible, når det gælder om at integrere dem med andre applikationer. Desuden, siger Micael Amandusson, ved kunderne hvad de får: En allerede testet løsning, som fungerer godt og kan leveres mere eller mindre umiddelbart.
– Alle robotcellerne har allerede vist sig at være pålidelige i en række forskellige applikationer hos slutkunder. Det handler om løsninger, du kan stole på, siger han.

LÆS også: KUKA Nordic – Ændring i ledelsen
KUKA Nordic AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger