Schmersal – Ny online-butik for maskinsikkerhed

Schmersal lancerer brugervenligt indkøbsværktøj 

Schmersal-gruppen tilbyder nu sine kunder i Danmark en ny webbutik til komponenter inden for funktionel maskinsikkerhed. Virksomheden har koblet sit kendte og omfattende online-katalog med en automatiseret bestillings- og forsendelsesproces, og dermed skabt et sikkert og enkelt indkøbsværktøj, som kunderne har adgang til 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen efter tilmeldingen. 

Via Schmersal´s nye webbutik kan der direkte bestilles omkring 6.000 sikkerheds- og automatiseringsprodukter – fra den enkle elektromekaniske sikkerhedsafbryder over til programmerbare sikkerhedsstyringer og software. For hvert produkt er der desuden adgang til aktuelle, omfattende produktoplysninger, som kan hentes til enhver tid. Også brugsanvisninger og certifikater til komponenterne, samt mange andre dokumenter, er tilgængelig til at downloade.  

Efter vellykket tilmelding viser Schmersal´s webbutik priser og leveringstider på de ønskede produkter. Derudover kan kunden vælge mellem forskellige betalingsmetoder. Anvendelsen af bestillingsfunktionen i Schmersal´s webbutik er selvforklarende og brugervenlig. 

Schmersals nye online-indkøbsværktøj er i første omgang tilgængeligt for kunder i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland, men skal også kunne bruges i flere lande i den nærmeste fremtid. 

“Med lanceringen af webbutikken positionerer Schmersal sig endnu engang som en innovativ, kunde- og serviceorienteret virksomhed”, forklarer Leo Schytt, Salgschef hos Schmersal Danmark. “Vi ønsker at understøtte vores kunder i deres indkøbsprocesser og sørge for, at de kan få det passende Schmersal-produkt så hurtigt og let som muligt til en rimelig pris.”  

Webbutikken er med omgående virkning tilgængelig her

Her skal brugeren logge ind hhv. tilmelde sig.  

Schmersal Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *