Gibotech – Den nye standard indenfor storformat vakuumformning

Både stil og ydeevne i ny maskine bekræfter CMS som markedsledende indenfor for  vakuumformning af store emner.

Den nye EIDOS omfatter sofistikeret mekaniske løsninger, der sikrer den bedste ydeevne på markedet og en innovativ, ny software til total maskinstyring, der er ekstremt nem at bruge.

  1. Ny CMS HMI ThermoActive software designet specielt til termoformningsprocessen. Tidslinjen og det eksklusive dashboard gør det øjeblikkeligt og let forståeligt at overvåge produktionen og proceskontrollen.
  2. CMS ThermoProphet system til automatisk styring af varmekræfterne via termisk vision.
  3. Ramme- og formbevægelse med 4 elektrisk koblede børsteløse motorer (gantry). Transmission sker via faste søjler og fjerner dermed bevægelige mekaniske dele, der stikker ud fra maskinen.
  4. Nyt kølesystem former med mobile udgange installeret på formens struktur.
  5. Hurtig formatændring takket være fuldautomatisk vinduesplade og fastspændingsramme.
  6. Formbord med PC-styret børsteløs bevægelse og med mulighed for at lagre hastighed og mål. Den patenterede bevægelse opnås takket være to elektronisk koblede servomotorer (gantry), som garanterer en hurtig og nøjagtig positionering af formen.

Eidos kommer i mono-station version samt med automatisk lastning / aflastningssystem i forskellige konfigurationer.

– Det er igen lykkedes CMS at designe en maskine, der sætter helt nye standarder for avanceret vakuumformning og endda med så brugervenlig software, at indlæringstiden kan reduceres over 50% i forhold til tidligere løsninger. Det bliver en fantastisk maskine at kunne tilbyde vores kunder, lyder vurderingen fra Henrik Thomsen, Product Manager CNC hos Gibotech.

MAKSIMAL KONTROL

Takket være CMS ThermoActive er indstillingen for termoformningsprocesparameteren øjeblikkelig. Et guidet system gør sandsynligheden for fejl næsten umulig, da det øjeblikkeligt viser fejl og uoverensstemmelser. Den visuelle repræsentation af cyklussen giver tydelig og brugervenlig software med indlæringstider reduceret med op til 53% (*). Med CMS ThermoProphet (**) kan maksimal opvarmningsstabilitet garanteres selv med variabler uden for termoformningsmaskinen. Maksimal kvalitet fra det første producerede emne!

(*) sammenlignet med tidligere løsninger

(**) valgfri

HASTIGHED OG NØJAGTIGHED

De avancerede mekaniske løsninger giver mulighed for hurtige bevægelser kombineret med en helt ny strukturel stivhed. Justeringen af den nye ramme sikrer fremragende fastholdelse af pladen takket være fire motorer. Den nye form sikrer fordoblede trykniveauer (*) og en øget mekanisk stabilitet på 151% (*). Den totale mangel på mobile transmissionsdele garanterer en reduktion af maskinens samlede højde med op til 25 %  (*), samtidig med at der sikres fuld kontrol over formens maksimale højde, med eller uden påfylder og med både positive og negative forme.

(*) sammenlignet med tidligere løsninger

OPTIMERET PROCES

Det nye formkølesystem med vippefunktion reducerer køletiden for formen med op til 31 % (*). Afstanden af udløbene fra emnet og bredden af svingning kan programmeres og lagres i opskriften. Varmesystemet med oscillerende funktion garanterer maksimal effektivitet tæt på fastspændingsrammen. Den kontinuerlige effekt kan ændres for bedre at kunne tilpasse varmecyklussen efter pladens tykkelse for at opnå topkvalitet med korteste opvarmningscyklustider og minimalt energiforbrug.

(*) sammenlignet med tidligere løsninger

HURTIG ÆNDRING AF FORMAT

Produktionsskiftetiderne er ekstremt hurtige takket være formbordet, der kan fjernes ved hjælp af en vogn med pneumatiske værktøjsløftesystem (**). Et andet sæt (**) giver mulighed for reduktion på 75% i installationstid og giver mulighed for opsætning uden at stoppe produktionen. EIDOS er derfor den ideelle løsning selv til enkelt-batch produktioner. (**) valgfri

Find Leverandører af Maskiner her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *