PWS – STABILE OG LETTE AT KØRE MED

PWS-beholderen er udviklet til god ergonomi, både under indsamling og anvendelse. Beholderen er udformet, så den er let at tømme og rengøre, og den kan holde til det nordiske klima. 2- og 3-hjulede beholdere har store hjul med gode køreegenskaber, selv i sne, og de er lette at håndtere og flytte, vende, svinge rundt, trække op over fortovskanter etc. Beholderen har robuste, gribevenlige håndtag og er let at tippe ved flytning. De større beholdere og Quattro Select har et tredje, integreret hul, så de ruller let selv ved fuld last. Det tredje hjul er svingbart og kan låses. Hjulet er integreret og fabriksmonteret. 370 og 240 liter kan udstyres med en skillevæg, som giver plads til to fraktioner.

PWS har udviklet låg-i-låg til 2- og 3-hjulede beholdere, som gør det muligt, at smide affald i beholderen både for- og bagfra, hvilket er bekvemt både under brug og tømning.

PWS’ stålbeholdere er specialudviklet til fabriks- og værkstedsmiljøer, hvor hårdhændet håndtering og affald med brandrisiko stiller ekstra krav til materialevalget.

>> Brochure til 2-, 3- og 4-hjulede beholdere (pdf)

PWS Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *