Schneider Electric kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed

Blandt 8.000 nominerede er Schneider Electric blevet kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed i det internationalt anerkendte Global 100-indeks fra Corporate Knights. Indekset fungerer som rettesnor for bæredygtighed og diversitet, og det tildeles normalt i forbindelse med det Verdensøkonomiske Forum i Davos, Schweiz.

Schneider Electric Danmarks direktør, Thomas Träger, udtrykker stor stolthed over kåringen og understreger, at virksomheden kun lige er begyndt på sin bæredygtighedsrejse. De har nemlig netop taget hul på en ny strategi, der helt skal fjerne virksomhedens klimaaftryk inden 2025:

“Vi er ekstremt stolte over at være kravlet 29 pladser op af den meget anerkendte liste og blive kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Kåringen er et vidnesbyrd om vores indsats for at gøre verden til et bedre og mere bæredygtigt sted for os alle. Men faktisk er vi kun lige begyndt, for vi har planer om at tage bæredygtighed til et helt nyt niveau med vores Sustainability Impact Program, som i løbet af de kommende fem år skal gøre Schneider Electrics samlede aktiviteter CO2-neutrale,” siger Thomas Träger, der opfordrer andre danske virksomheder såvel som private til at gå samme vej.

LÆS også: Schneider Electric – Færdigmonterede tavler til boliger med maksimal sikkerhed
Schneider Electric Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *