VENTI – 407 boliger har fået en massiv forbedring af indeklimaet

I 3 år er der arbejdet med en helhedsrenovering af Solbjerg Have, som er en bevaringsværdig og prisbelønnet bebyggelse fra 1970’erne beliggende på Frederiksberg. Bebyggelsen rummer 3 boligblokke med i alt 407 beboede lejemål, ældreboliger, beskyttede boliger og en daginstitution.

Formålet med renoveringen har været at forbedre et belastet indeklima og opgradere en nedslidt klimaskærm, samtidig med at det har været et fokuspunkt at fastholde den oprindelige arkitektur.

Udfordringer at forene et 50 år gammelt byggeri med nutidens krav

Det har givet mange udfordringer at forene et 50 år gammelt byggeri med nutidens krav til indeklima, energiforbrug og materialekvalitet.

Projektet har omfattet renovering af klimaskærm udvendigt, samt indvendig renovering af alle tekniske installationer, herunder etablering af nye komfort bolig-ventilationsanlæg.

Venti er valgt som leverandør af konkurrencedygtige boligventilationsløsninger

Venti har i samarbejde med Poul Sejr Nielsen A/S leveret den samlede bolig ventilations-løsning bestående af ventilationskanaler og decentrale ventilationsaggregater til 407 boliger.

Der er installeret Vallox 90 KMC-emhætte anlæg, Vallox 90 MC og Vallox PXTP 600 emhætter. Vallox anlæggene er valgt, fordi de er særdeles konkurrencedygtige på parametrene: lydsvaghed, integreret emhættedrift, energiforbrug, pladsbesparelse, montering og daglig anvendelse. Vil du vide mere – så ring gerne til Kim Frydendahl Nørskov på 4178 7100 eller klik her

LÆS også: Venti honorerer de unikke krav fra Hotel Alsik
Venti AS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *