Igus – Drive afsted helt afslappet!

Driftssikker bevægelse af elektriske pedalbåde med lav-vedligeholdelses tribo lejer fra igus

Rustfri og smørefri glidelejeteknologi forbedrer Ceclo teknologi og sparer vedligeholdelsesomkostninger

Slap af på søen eller flyd afslappet gennem lagunen, det er muligt med den elektrisk assisterede “Ceclo”. For at sikre en meget glat drift i lang tid, har den franske producent af samme navn nu monteret polymere glidelejer fra igus i stedet for metalliske kuglelejer i deres e-pedal både. Resultatet er en smørefri og vedligeholdelsesfri rotation af propeller der reducerer vedligeholdelsesomkostninger og opfylder strenge miljøkrav.

Det futuristiske udseende af Ceclo lover mange afslappede timer. På en sø eller lavvandet strand glider den glat over vandets overflade. For at gøre det muligt, er der udviklet en ny type af elektrisk støttet drev og pedalsystem til deres e-pedal båd. Designerne valgte iglidur H1 glidelejer. De erstatter metal-kuglelejer i den mekaniske transmission til propeller. Glidelejer fremstillet af iglidur G materiale sikrer også en drift med lav slitage på aluminiumsaksler i drivelementet. Friheden for smøremidler og korrosion i igus tribo-polymere glidelejer, specielt i maritime miljøer, overbeviste designerne i deres tests. Og Ceclo kunden drager direkte nytte af at dette: vedligeholdelsesintervaller er forlænget, og driftssikkerheden og levetiden for fartøjerne er øget. “Takket være disse positive specifikationer på iglidur glidelejer, er vi nu i stand til at tilbyde en vedligeholdelsesservice der tidligere var uopnåelig”, understreger Florence Rouquart, Quality Manager hos Ceclo. “Og vi kan også opfylde de strenge miljøkrav ved at udelade yderligere smøring.”

LÆS også: igus rulle energikæde til målrettet vanding med besparelsespotentiale
Igus ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *