Granzow udvider med nyt forretningsområde

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Vi er rigtig spændte over endelig at kunne løfte sløret for vores nye forretningsområde: generatorer til kontinuerligt forbrug og nødstrøm fra engelske JCB, der er kendt for at være global markedsførende på området.

Modellerne strækker sig fra 8-2750 kVA og kan indgå i enhver tænkelig situation, der kræver strøm. Fælles for modellerne er:

 1. Et bredt udvalg af pålidelige motorer i symfoni med alternatorer gør at generatorerne leverer performance i verdensklasse til enhver applikation.
   
 2. Den slidstærke ydre skal holder de indvendige dele intakte under drift og under transport. Den massive metal underdel beskytter samtidig hele generatoren.
   
 3. De massive døre med låse gør det nemt at tilgå de indvendige dele når der skal udføres service, og øger samtidig sikkerheden.
   
 4. Kommer med LiveLink, der giver dig real-time information om din generator, så du altid har det fulde overblik over forbrug og eventuelle fejl.
   
 5. Kommer monteret med store brændstofstanke, der har op til 24 timers kapacitet. En 3-vejs brændstofsventil muliggør at du kan bruge din generator med en ekstern tank for yderligere at øge produktiviteten.
Granzow A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *