Elma – Adgangskontrol med ansigtsgenkendelse og/eller Temperatur Screening af Personer

Elma Instruments præsenterer markedets mest enkle og funktionelle enhed til Temperatur Screening af Personer kombineret med adgangskontrol og ansigtsgenkendelse – Elma Vision FS321 er en komplet enhed til under 8.000 kr. det er uset i denne klasse.

Elma Vision FS321 er et unikt stand-alone produkt med indbygget termisk og visuelt kamera. Elma Visi-on FS321 giver brugeren mulighed for at etablere Temperatur Screening af Personer nemt og sikkert. Personen stiller sig foran kameraet og ansigtstemperaturen måles. Ud fra den definerede temperatur-grænse, vil kameraet give ”alarm”, såfremt personens målte temperatur overskrides. FS321 har indbyg-get relæfunktion, så der kan afgives signal til f.eks. en alarm lampe eller signal til dørkontakt.

Elma Vision FS321 har indbygget ansigtsgenkendelses mulighed og kan også identificere om personen bærer mundbind, hvis dette måtte være et krav. Udover at udføre ”alm.” temperatur scanning, har Elma Vision FS321 indbygget adgangskontrol med temperatur scanning, således at enheden kan bruges som adgangskontrol med ansigtsgenkendelse.

I den tilhørende software, kan personer registreres og tildeles adgang til forskellige områder i definere-de tidsrum m.m. Elma Vision FS321 tilsluttes internettet via LAN eller Wi-Fi.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00

LÆS også: Elma Instruments – Mål længder og afstand til fejl
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.