RepComp – VCCM300 – 300W power i et 2x4x1,61” footprint!

Tidligere på året annoncerede Vox Power Ltd. frigivelsen af ​​VCCS300-serien, der er en super kompakt conduction kølet strømforsyning på 300W til industrielt og medicinsk brug.

Serien leverer et kontinuerligt output power på 300W ud af blot 2x4x1,61 inch, hvilket giver en effektiv effektdensitet på over 23W/in3, og oven i købet med en effektivitet på op til 95%.  Enheden er en open frame (cover option er en mulighed), single output, AC/DC PSU, der er designet til at operere med conduction, convection eller forced air køling.  Som udgangspunkt er der tre standard modeller i VCCM300 serien, som leverer nominelle outputs på hhv. 12, 24 og 48VDC.  Med en nærmere dialog kan Vox Power dog tilbyde op til 58VDC, uden at man kommer udenfor hvad enheden er testet til.

 VCCM300 serien er desuden designet til at man kan koble flere enheder sammen, således at man kan skalerer løsningen op i f.eks. 600, 900 eller flere Watt, afhængigt af behov.  Dette gøres via den indbyggede droop current share funktion, og tilføjer enheden et ekstra lag af fleksibilitet.

 Den nye serie af enheder fra Vox Power er certificeret til de nyeste internationale medicinske (BF-klassificerede) og ITE sikkerhedsstandarder.  Produktet er egnet til klasse I- eller II-udstyr op til 5000m højde og har desuden en række forskellige immunitets- og MIL STD-godkendelser, hvilket gør det velegnet til applikationer i barske og vibrerende omgivelser.

 Samples vil være tilgængelige fra tidligt i 2021 til både den industrielle (VCCS300S) og medicinske (VCCS300M) udgave af enheden.

 For yderligere spørgsmål omkring enheden kontakt Christian Girbo hos RepComp (tlf. 70267420)

LÆS også: RepComp styrker produktudvalget
RepComp ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *