Gummivirksomhed overrasket over den store interesse trods pandemien

RubiNord har haft god vind i forretningssejlene siden etableringen i september 2020, selvom Covid-19-pandemien har sat sit præg på virksomhedens opstart.

For seks måneder siden så RubiNord dagens lys med en ambition om at ruske op i branchen. Siden da har virksomheden oplevet positiv fremgang, hvilket blandt andet afspejler sig i omsætningen, der på nuværende tidspunkt er i indeks 250 i forhold til budgettet.

Kunderne tæller blandt andre LPM Production, Nordic PPE Agency og Proxima Centauri. Sidstnævnte er en kunde inden for robotindustrien, hvor RubiNord ser et stort potentiale, hvorfor gummivirksomheden også er blevet medlem af Odense Robotics.

”Interessen har været langt større end forventet, og vi har bestemt fået bekræftet, at der er et hul i markedet, som vi udfylder med vores ydelser. Den indledende respons har været virkelig positiv, selvom vi naturligvis også har mærket konsekvenserne af coronakrisen – både hos os selv, men også i vores dialog med kunder,” siger Brian Hoffmann Jørgensen, administrerende direktør hos RubiNord, og fortsætter:

”Det er klart, at vores dialoger med potentielle kunder har været præget af den usikkerhed, som mange befinder sig i. Det har helt overordnet været en udfordring for mange at spå om, hvordan de kommende måneder ville se ud. Vores oplevelse er, at mange ikke kører på fuldt blus og derfor ikke altid svarer tilbage på vores henvendelse. De, som er interesseret, har vi til gengæld en høj hitrate på, så det er positivt.”

Virksomheden tilbyder totalkoncept, der inkluderer alt fra rådgivning, 3D-tegning og konstruktionsarbejde. RubiNords setup har skabt den forventede dynamik, og det honorerer kunderne med ordrer.

De kommende måneder vil RubiNord arbejde målrettet på at få udbredt kendskabet til RubiNord i Danmark og forfølge målsætningen om at blive den foretrukne design- og rådgivningspartner i robot- og levnedsmiddelindustrien samt inden for landbrugsmaskiner- og udstyr.

Find Leverandører af Gummi komponenter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger