Roxtec – Hvordan efterleves tætningskrav i havmølleparker

Verdensleder Roxtec præsenterer teknisk webinar: “Roxtec consultancy for offshore wind projects”

Roxtec kabel- og rørgennemføringer sikrer elproduktion i mere end 100 havmølleparker verden over. Dette webinar er en mulighed for ejere, designteknikere og skibsværfter til at lære mere om, hvordan man kan drage fordel af den unikke tætningsekspertise. Det afholdes den 24. marts 2021 kl. 16:00 CET af repræsentanter for Roxtec, Matthias Brück, global segment manager Wind Power, Thomas Schöbel, global customer coordination manager Wind Power & OEM og Kristof De Walsche, salgs- og projektingeniør.

Roxtec har en lang historie med at hjælpe aktører i hele vindkraftindustrien med at overvinde hårde udfordringer og beskytte investeringer og kritisk udstyr i barske offshore miljøer. Webinaret “Roxtec consultancy for offshore wind projects” vil fremhæve den hjælp, Roxtec kan tilbyde – fra tidligt online design og udvælgelse af certificerede tætninger til assistance på stedet.

Webinaret vil fokusere på:

  • Kabel- og rørtætninger til mange anvendelser
  • Kunde tilpassede tætningsløsninger til specifikke behov
  • Sådan sikres langsigtet driftsikkerhed

Førende tætningskompetence

”Vi har tætningsløsninger til enhver applikation og vil dele vores viden om, hvordan vi kan imødekomme alle krav i en havmøllepark ved hjælp af ægte fleksible løsninger. Vores mål er at hjælpe vindkraftindustrien med at sikre sikkerhed, effektivitet og driftssikkerhed, ”siger Matthias Brück.

Matthias Brück vil agere moderator, mens Thomas Schöbel vil fokusere på tætningsløsninger, der dækker applikationer i fundamenter, og Kristof De Walsche om kabel håndtering i offshore substations og kabinetter. Eksperterne vil guide deltagerne gennem udfordringer, præsentere løsninger til barske offshore miljøer og vil være tilgængelige for at besvare spørgsmål direkte efter webinaret.

TILMELD DIG WEBINARET HER

Caption:

Roxtec tætnings eksperter Matthias Brück, Thomas Schöbel and Kristof De Walsche præsenterer tætninger til kabel- og rørgennemføringer på webinaret: “Roxtec consultancy for offshore wind projects.” For mere information, venligst kontakt: Thomas Schöbel, global customer coordination manager Wind Power & OEM på +45 2118 0096 eller Thomas.Schobel@Roxtec.com

LÆS også: Mobilnetværksoperatør Telia Norge specificerer Roxtec BG™ B-tætninger for alle deres basestationer, der er bygget efter 2014
Roxtec Denmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *