Fyns Kran Udstyr – Vi ønsker alle en rigtig god mandag!

Og det gør vi med en lille video af vores nye showroom!

I videoen kan du se vores nye showroom i Odense blive til! Er du i tvivl om det du løfter, kan løftes med vakuum? Så kan du i vores showroom få demonstreret hvordan en vakuumløfter virker, og det kan være med lige nøjagtig det, du løfter f.eks. dunke, papkasser, sække, træplader, spande, metalplader m.m.

Vi har endda allerede haft vores første besøgende, hvor alle covid-19 restriktioner selvfølgelig blev overholdt. Vil du også have afprøvet et emne i vores nye showroom? Så kontakt os på 7015 2015 eller fku@fku.dk!

Eller se mere om vakuumløft her

LÆS også: FKU – SMÅ NEMME SURRINGER TIL DE SMÅ OPGAVER!
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *