Vikingegaarden A/S styrker sin position inden for maritim

Gennem en række nye samarbejds- og forhandleraftaler har Vikingegaarden A/S, med dens specialafdeling Green Harbor Technology, udvidet sine aktiviteter inden for det maritime område, hvor virksomheden i forvejen står stærkt med udstyr til overvågning af energi- og ressourceforbrug for havne og havnekunder

Maritim afmærkning (AtoN – Aids to Navigation) har afgørende betydning for sikkerhed og navigation til søs og i havne og er et område med stigende betydning. Vikingegaarden A/S / Green Harbor Technology kan nu præsentere en række eksklusive aftaler med leverandører inden for maritim afmærkning – nærmere betegnet inden for

  • Lanterner, Fyr og Ledelys
  • Bøjer (fysiske)
  • Virtuelle Bøjer og Afmærkninger

Lanterner, Fyr og Ledelys

Vikingegaarden A/S har indgået strategisk samarbejde med den finske virksomhed Sabik Marine, som designer og fremstiller LED-baserede marine lanterner, fyr og signallys af høj kvalitet med indbygget solpanel og batteri, samt løsninger med avanceret fjernovervågning og kontrol.

Produkterne anvendes allerede hos den danske Søfartsstyrelse, og med denne aftale betjener Vikingegaarden A/S nu kunder overalt i Danmark, Færøerne, Island og Grønland.

Sabik Marine var de første til at introducere LED-teknologi og fjernovervågning i marine navigationshjælpemidler. Som aktive medlemmer af IALA (International Association of Marine Aids to Navigation and Lighthouse Authorities) bidrager de til fortsat udvikling af industristandarder og teknologier.

Bøjer (fysiske)

Vikingegaarden A/S har fået forhandlingen af Full Oceans fysiske bøjer og kan tilbyde standardiserede miljøvenlige produkter i høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser. Bøjerne er produceret med nem håndtering og lav vedligeholdelse for øje, hvor sikkerhed, ydeevne og lave omkostninger har været prioriteret.

Bøjerne er fremstillet i rotationsstøbt specialplast og skal derfor aldrig males (7 års farve-garanti). De kræver ikke flere meter vand, og er derfor ideelle til både nærdanske forhold og arktisk brug, da de er godkendt af såvel den amerikanske som den canadiske søfartstjeneste til brug under arktiske forhold.

Virtuelle Bøjer og Afmærkninger

Vikingegaarden A/S har desuden indgået forhandleraftale med EIVA, som er en ledende dansk virksomhed inden for AIS baseret virtuel afmærkning til søs. Deres NaviSuite Perio gør det muligt meget nøjagtigt at implementere virtuelle bøjer til AIS-navigationshjælpemidler til en brøkdel af prisen på fysiske bøjer. Vi tilbyder en unik løsning af AIS Baserede Bøjer & Afmærkninger (NaviSuite Perio), der giver mulighed for at kunne indsætte enhver bøjetype som virtuelle bøjer, så de vises korrekt på AIS-skærme på nærliggende skibe. Dette er et besparende alternativ eller supplement til udrulningen af fysiske bøjer.

Typisk brug inkluderer markering af den dybeste del af sejlrenden for større skibe, ved ind- og udsejling, markering af midlertidige forhindringer, fx vrag, byggeområder, kabellægningsarealer osv.

Integration med Vikingegaardens eget system ProPower

Samtlige af disse produkter er integreret med eller kan integreres med Vikingegaardens egen IOT løsning; ProPower, og mere specifikt ProPower NaviLIght, som indbygges i udstyret eller fungerer som selvstændigt modul. Det betyder effektiv og besparende monitorering af udstyret, med eksempelvis disse funktioner:

  • Nem navigation til og placering af bøjer og lanterner med GPS-sporing
  • Forbrugsregistrering af al el og vand
  • Betalingsløsning med MobilePay, Dankort og Kreditkort
  • Effektiv drift og vedligehold
Find Leverandører til Marine og offshore her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger