Hexagon udvider online shop porteføljen med tilbehør til værktøjsmåleudstyr

Nyligt tilgængelig serie muliggør hurtig online køb af løsninger til vedligeholdelse og forbedring af Hexagon værktøjsmåleenheder.

Hexagons Manufacturing Intelligence Division har meddelt, at der tilføjes en række tilbehør af udstyr til måling af værktøjsmaskiner (MTM) til sin onlineshop for kunder i EMEA. Tilbehøret hjælper brugere af værktøjsprober og værktøjs profiler med at vedligeholde og forbedre kvaliteten og pålideligheden af ​​deres Hexagon-værktøjsmåleinstrumenter.

Artikler, der er tilgængelige i Hexagon online shop, inkluderer styli til prober eller værktøjs profiler, styli-adaptere og knæk stængler, kalibreringssæt, temperatursensorer, opbevaringsbokse, batterier og mange andre tilbehør, værktøj og værktøjssæt. Alle disse varer er produkter af høj præcision og høj kvalitet, der garanterer pålidelighed, skaber yderligere produktionssikkerhed og hjælper med at beskytte mod nedetid.

Manuel Müller, Product Marketing Manager hos Hexagon’s Manufacturing Intelligence-division, siger: “Brug af det originale tilbehør til Hexagons værktøjsprober og værktøjs profiler sikrer den højest mulige kvalitet og pålidelighed til målinger i produktionsprocessen. Alle produkter er testet og valideret af Hexagon og er afprøvet hos vores kunder. Da disse produkter nu er tilgængelige online på EMEA-markedet, kan vores kunder købe vores tilbehør endnu hurtigere og mere bekvemt. ” Tilbehøret til måleudstyr til værktøjsmaskiner er nu tilgængeligt i Hexagon’s Manufacturing Intelligence-afdeling online shop. Hexagon online shop er klar til forretning i hele EMEA-regionen (undtagen Rusland og Tyrkiet.

LÆS også: Hexagon streamlines reverse engineering from metrology to manufacturable parts with REcreate
Hexagon Metrology Nordic AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *