FKU – HØR HVORFOR VI BLIVER VALGT TIL DET LOVPLIGTIGE EFTERSYN!

Vores +25 serviceenheder udfører lovpligtige eftersyn, service og reparation i hele Danmark – vi tager os af:- Løftegrej / Løfteudstyr- Kraner- Vakuumløfteudstyr- Faldsikring- Pallereoler- Stiger- ElværktøjDer er rigtige mange gode grunde at vælge os! Hør vores konsulent Casper Ryltoft Christensen fortælle om nogle af dem i denne video! Bl.a. kan du høre om Danmarks bedste certifikatsystem EasyCert og der spiller optimalt sammen med vores EasyCert app og meget mere! Du får selvfølgelig EasyCert med uden ekstra omkostninger.Læs mere om lovpligtige eftersyn her >>

Eller ring til os nu på 7015 2015 eller skriv til os på fku@fku.dk!

LÆS også: FKU – Nemt og hurtigt: Få en budgetpris på din nye svingkran!
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *