HERKULES Sikring – Gennemtænkt tyverisikring

Et indbrud i lastbilen eller varebilen kan være en bekostelig affære. Desværre er det ikke noget, der bliver tænkt ret meget på før skaden er sket. Det er dyre lærepenge.

Har du fx tænkt på, hvor meget DU må udsætte eller aflyse, hvis der pludselig mangler vigtige ting i DIN bil?

Herkules startede snart tre år siden med at lave markedets mest gennemtænkte varevognssikring. Visionen var -og er stadig- at lave en brugervenlig og sikker lås til varebiler og lastbiler. En indvendig lås, som ikke glemmes, ikke kan brydes op og som ikke fylder i varerummet.

Fordele ved et indvendigt system: 

Systemet er installeret indvendigt fremfor udvendigt, hvilket der er flere grunde til: 

For det første skæmmer designet ikke varevognen – ingen klodsede og grimme låse, i stedet blot et diskret præventivt mærke ved alle døråbninger.

For det andet har det indvendige låsesystem besværliggjort tyvens arbejde betragteligt. Tyven har ikke direkte adgang til låsepalerne, og herudover er ledningsføringen skjult og tilpasset den enkelte bils udformning. 

For det tredje er der ingen huller i bilens  ydre, som giver risiko for rustdannelse.

Automatisk og brugervenligt.

Hvor andre sikringssystemer ofte er manuelle, så er HERKULES Sikring et fuldautomatisk system. Der er derfor intet besvær med ekstra nøgler eller manuel aflåsning, HERKULES Sikring klarer det hele for brugeren af bilen. 

Låsesystemet betjenes derfor med det eksisterende låsesystem og låser altså sammen med centrallåsen, men det betyder ikke at systemet kan hackes. Låsesystemet låser først op igen, når der er tænding med den originale tændingsnøgle.  

Nem pausefunktion.

Af og til er der brug for at kunne låse sin bil uden den ekstra sikring som Herkules giver, hvis fx bilen står på gaden, og skal låses op flere gange. Det kunne være for at hente værktøj eller bære varer ind. Her er det besværligt at skulle tænde bilen hver gang for at låse op. DERFOR har systemet en pausefunktion, der naturligvis automatisk sørger for at låse bilen sikkert igen næste gang bilen har været startet. -Nej, det er ikke besværligt. Efter et par gange sidder rutinerne fast, og man kan i stedet glæde sig over den forbedrede sikkerhed på daglig basis. Tænk engang hvor besværligt det er, at skulle låse flere låse.

HERKULES Sikring's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *