BRADY – Effektiv sporing af aktiver med RFID-labels

Brady Corporation kan designe den optimale løsning med RFID-labels til sporing af aktiver og lagerstyring, som kan passe til enhver overflade. Mulighederne for tilpasning inkluderer valg af antenner, chips, labelmaterialer, klæbemidler og udskrifter samt mulighed for at tilføje sensorer.

En RFID-label, som er tilpasset netop dit miljø

Brady udnytter al deres viden og kapacitet til at give komplekse brancher unikke løsninger med RFID-labels, som er skræddersyede til deres specifikke anvendelser og miljøer. De RFID-labelkomponenter, der kan tilpasses, inkluderer RFID-antenner, chips, klæbemidler, labelmaterialer til industriel brug, labelfaconen og -farven, labelens fortryk og forprogrammering samt muligheden for at tilføje sensorer. De mange muligheder for tilpasning gør det muligt at ændre RFID-aflæsningsrækkevidden og muliggør anvendelser, hvor der er brug for labels, der kan modstå slid, kemikalier, olie eller udendørs forhold samt sættes fast på både metal- og andre overflader.

Udnyt fordelene ved RFID i ethvert industrielt miljø

Scan og identificer eller find flere artikler på afstand eller en ad gangen tæt på. Fordelene ved RFID inkluderer effektivitetsforbedringer inden for modtagelse, plukning, læsning og forsendelse af artikler, inden for produktion, samling, vedligeholdelse samt sporing, overvågning og evaluering af lagerbeholdningen. Med håndholdte scannere og strategisk placerede faste scannere kan næsten enhver artikel spores automatisk.

En komplet løsning

Brady kan levere en komplet løsning, der inkluderer RFID-printere og -scannere, som både kan udskrive og programmeres, til at lave brugertilpassede RFID-labels. Software kan leveres og integreres for at administrere de RFID-baserede processer, som kan inkludere nærhedsregistrering, vedligeholdelses- eller installationsvejledning, forsendelseskontrol, automatisering af lagerets gaffeltrucks eller enkel optælling ved specifikke scannerporte.

Få mere at vide om den komplette RFID-løsning og kontakt os for at drøfte dine behov >>

Hvordan har det hjulpet andre virksomheder? Læs vores casestudy:

Casestudy: Meget effektiv forsendelse og installation af medicinsk udstyr med RFID-labels

En maskinbygger ville forbedre sin kundeservice og samtidig reducere omkostningerne. Virksomheden var på udkig efter en

partner til at hjælpe med at implementere en løsning til understøttelse af hurtige, komplette forsendelser af medicinsk udstyr og til at opnå hurtigere installation på hospitalerne.

Løsningen: Sporing af forsendelser og installation med brugertilpassede RFID-labels

I samarbejde med en partner præsenterede Brady en komplet og effektiv logistikløsning, som var understøttet af RFID. Brady tilbød RFID-labels og printere, som både kan udskrive og programmere, og vores partner tilbød brugertilpasset software og scannere.

Brady valgte deres L-2588-26B-RFID-label og tilpassede størrelsen af hver label til det ønskede A5-format. Der blev integreret et passende RFID-indlæg, som gav en aflæsningsrækkevidde på op til 10 meter, og hver label blev udstyret med et akrylbaseret klæbemiddel. Labelerne kan programmeres og udskrives af kunden ved hjælp af RFID-printere, som både kan udskrive og programmere, fra Brady.

Der føjes labels til alle pakkerne med komponenter til de medicinske apparater, når de plukkes på maskinbyggerens lager. Derfor er det ikke længere nødvendigt at se hver enkelt komponent for at identificere dem, og de kan identificeres på større afstand.

Brady valgte deres L-2588-26B-RFID-label og tilpassede størrelsen af hver label til det ønskede A5-format. Der blev integreret et passende RFID-indlæg, som gav en aflæsningsrækkevidde på op til 10 meter, og hver label blev udstyret med et akrylbaseret klæbemiddel. Labelerne kan programmeres og udskrives af kunden ved hjælp af RFID-printere, som både kan udskrive og programmere, fra Brady.

Der føjes labels til alle pakkerne med komponenter til de medicinske apparater, når de plukkes på maskinbyggerens lager. Derfor er det ikke længere nødvendigt at se hver enkelt komponent for at identificere dem, og de kan identificeres på større afstand.

RFID-scannerporte bruges til at tjekke hver pakke med komponenter i forhold til forsendelseslisterne i vores kundes ERP-system. Forkerte komponenter kan nemt filtreres fra, og systemet viser også eventuelle manglende komponenter og bekræfter, at forsendelsen er komplet.

Ved ankomsten hos slutbrugeren eller hvor som helst i logistikkæden kan man hurtigt tjekke, om forsendelsen er komplet, ved at gå rundt om lastbilen med en RFID-scanner. Pakkerne med komponenter kan aflæsses mere effektivt, fordi RFID-labelerne og den brugertilpassede software viser, hvor deres indhold skal opsættes. Det gør installatørerne i stand til at organisere pakkerne med komponenter effektivt under aflæsningen. Installatørerne bliver også vejledt i den rigtige rækkefølge for installationen via softwaren og RFID-labelen på hver af pakkerne. Nærhedsalarmer er en hjælp til at finde de mindste pakker med komponenter, som er nødvendige for hurtigt og resolut at få hospitalets nye medicinske udstyr i drift.

Resultater: Medicinsk udstyr kommer hurtigere i drift med brugertilpassede RFID-labels

Medicinsk udstyr kan nu komme i drift meget hurtigere på hospitaler vha. RFID. Effektivitetsforbedringerne starter med hjælpen til at sikre komplette forsendelser af pakker med komponenter til medicinsk udstyr til et hvilket som helst hospital i verden. Installatørerne behøver ikke længere at se hver enkelt af de hundredvis af pakker med komponenter og kan i stedet for bruge nærhedsregistrering vha. brugertilpasset software og RFID-scannere samt RFID-labels, der kan udskrives i virksomheden.

LÆS også: BRADY – Få en forbedring af datacentrets oppetid
Brady Danmark's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger