VEIDEC – Desinfektionsmidler mod bakterier og vira i flere modeller og størrelser!

Alco Spray
Effektivt desinfektionsmiddel mod bakterier og virus i aerosolpakninger. Ideel til regelmæssig brug på både hænder og overflader. Testet og opfylder flere EN-tests.
Køb Alco Spray her!

Alco Gel 80%
Desinfektionsmiddel mod bakterier og virus til hænder i gelform. Med tilsætningsstoffer som Aloe Vera, vitamin B% og glycerin. Fugtighedsgivende og blødgørende, der modvirker tør hud- ideel til daglig brug. Testet og opfylder flere EN-tests.
Køb Alco Gel her!

Alco Liquid 80%
Desinfektionsmiddel mod bakterier og virus til hænder. 500 ml flaske med mundstykke og 5L med taphane til genopfyldning. Ideel til regelmæssig brug på overflader. 500 ml flaske med justerbart mundstykke, der kan genopfyldes fra 5L Eco Box. Testet og opfylder flere EN-tests.
Køb Alco Liquid her!

LÆS også: VEIDEC – Supertilbud på Mega Bite Eco, håndrens!
VEIDEC's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.