SSI SCHÄFER – Shuttlesystemet CUBY – Hurtigere, mere effektivt og med nyt design

SSI Cuby er et overbevisende omkostningsoptimeret single-level-shuttlesystem til høj tilgængelighed og energieffektivitet.

For at kunne opfylde de stigende krav til moderne oplagring har SSI SCHÄFER optimeret og givet det anerkendte shuttlesystem SSI Cuby både ny teknologi og nyt design. Den øgede hastighed i det forbedrede SSI Cuby-system giver nu mulighed for endnu hurtigere indlagring og udlagring i det kompakte fuldautomatiske lagersystem. Det standardiserede single-level shuttlesystem er den ideelle løsning til fuldt automatiseret lagring af små lastbærere med en vægt på op til 35 kg. Takket være den maksimale lagertæthed, tilgængelighed og pålidelighed tilbyder SSI Cuby en optimal omkostningseffektivitet.

Typiske udfordringer i moderne lagerfaciliteter

Batchstørrelser på individuelle produkter, et særligt stort produktudbud, korte ordrebehandlingstider og omnichannel-distribution – er nogle af de udfordringer, som et meget bredt spektrum af forskellige brancher står overfor. De er derfor på jagt efter den optimale logistikløsning på disse forskellige parametre. Virksomhederne stiller selv høje krav til det pågældende logistiksystem: Lave omkostninger til lagerlokation, høj tilgængelighed af produkter og en hurtigt og problemfri installation af de respektive logistiksystemer er essentielt. Alle disse aspekter blev taget i betragtning med videreudviklingen af SSI Cuby.

SSI Cuby – det standardiserede single-level shuttlesystem i SSI SCHÄFERs shuttlefamilie.

SSI SCHÄFER tilbyder flere forskellige shuttleløsninger med en eller flere etager og med store og små lastbærere og er garant for sine enestående kompetencer i udviklingen af perfekt afstemte shuttleløsninger. Shuttlemulighederne fra SSI SCHÄFER er velegnede til ethvert krav, og der er allerede adskillige vellykkede installationer af systemet. Med single-level shuttlesystemet SSI Cuby kan små kasser med en vægt på op til 35 kg flyttes, lagres fuldautomatisk og med maksimal lagertæthed. Løsningen garanterer høj effektivitet og maksimal pålidelighed og imponerer med høj omkostningseffektivitet. Efter den nye lancering i 2021 fås SSI Cuby med et nyt design og øget hastighed. Lager-shuttle systemet er et integreret system og består af en række komponenter, der på optimal vis er tilpasset hinanden – en lift, en shuttle for hvert lagerniveau, en shuttle-kran på bagsiden, serviceplatforme og styreenhed. En af de største målsætninger i udviklingen var en maksimal shuttleeffektivitet og en attraktiv TCO (Total Cost of Ownership).

Fordele ved SSI Cuby – attraktiv TCO

Takket være attraktive indkøbs- og driftsomkostninger er SSI Cuby en af de mest økonomiske shuttleløsninger på markedet. Løsningen er udviklet til kasser med mål fra 600 x 400 mm op til 640 x 440 mm. Systemet kan altid udvides på et senere tidspunkt. Shuttlens smalle føringsgange og niveauernes lave højde sikrer et kompakt layout på systemet for optimal rumudnyttelse.   Med muligheden for dobbeltdyb lagring udnytter shuttlen hele reolens dybde til indlagring af kasserne, hvilket giver en meget høj rumudnyttelse og en meget høj lagertæthed. Det giver også lave omkostninger til lageringlokationer.

Høj tilgængelighed og øget effektivitet

Endnu en fordel ved SSI Cuby er den hurtige og fleksible materialetransport med korte tilgangstider. Via den optimale tilpasning af lift- og shuttleydelsen til conveyorsystemet i frontzonen og de tilknyttede vare-til-person-arbejdspladser tilbyder systemet en meget attraktiv løsning. Robuste og gennemprøvede komponenter garanterer høj systemtilgængelighed. SSI Cuby shuttleløsningen har også fremragende tilgang ved vedligeholdelses- og serviceopgaver. Liftens præstationsgrad er særlig vigtig for at udnytte det samlede systems tekniske ydelseskapacitet. Derfor bruger SSI SCHÄFER en lasthåndteringsenhed til flere lagerniveauer ved liften for at indlagre og udlagre kasser samtidig. Systemet er udviklet til 600 til 800 dobbelte cyklusser pr. gang, alt efter gangens længde. Det nye design på og udviklingen af shuttleløsningen har øget shuttlens hastighed med yderligere 60 % for at gøre indlagring og udlagring endnu hurtigere. Effektiviteten kan øges yderligere ved at benytte to lifte pr. reolgang. Processerne i SSI Cuby shuttlesystemet bliver effektivt og transparent styret af logistiksofware WAMAS®. 

Standardiserede komponenter giver hurtig installation

Det modulopbyggede system i SSI Cuby er baseret på en høj grad af standardisering af komponenter og IT. Det giver mulighed for hurtig implementering af intralogistiske projekter med en meget lav risiko. Kunderne får en skalerbar og særdeles effektiv automatisk lagerløsning til en attraktiv pris. 

LÆS også: SSI SCHÄFER – En skalérbar og bæredygtig løsning til lagring af råmaterialer og færdigvarer
SSI SCHÄFER A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *