HAKI investerer fortsat i Sibbhult

HAKI, der har hovedsæde i Sibbhult i Skåne, Sverige og er globalt førende på stilladser, styrker sin position indenfor innovation og sikkerhed via opkøb og fokus på forretningen i hjembyen.  Et fokus, der bl.a. omhandler en ny profil og integration af de opkøbte firmaer i virksomheden.

Over hele verden øges efterspørgslen efter sikre og effektive løsninger til arbejde på midlertidige arbejdspladser. Udviklingen drives bl.a. af ny lovgivning med fokus på sikkerhed, en voksende befolkning og øgede omkostninger til arbejdskraft. I takt med at efterspørgslen efter virksomhedens løsninger stiger, har HAKI øget sit fokus på bedre lokaler og øget lokal produktion i Sibbhult, som siden starten har været hjemsted for virksomheden.

– Sibbhult er vores hjem, og her har vi vores rødder. Nu fortsætter vi udviklingen af den kapacitet og viden, som allerede findes, hvilket, vi håber, vil betyde meget for både vores ansatte og lokalsamfundet. Det betyder, at vi arbejder på at forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere, hvilket skal give mere energi og endnu bedre forudsætninger for at møde en stadigt større efterspørgsel. Dette er startskuddet til det nye HAKI, den første af flere spændende nyheder, fortæller Thomas Schüller, adm. direktør hos HAKI.

I løbet af det seneste år har HAKI opdateret virksomhedens varemærkestrategi, så det i højere grad afspejler virksomhedens fokus på innovation, løbende forbedringer og det digitale tilbud. Formålet er i endnu højere grad at tilpasse organisation og tilbud til kunderne.

– Vi investerer i produktudvikling, så vi kan imødekomme kundernes stadigt mere avancerede krav til innovative løsninger, sikkerhed og omkostningseffektivitet. Gennem et par år har fokus flyttet sig fra teknik og produktion til kunderelationer og skræddersyede løsninger, hvor virksomhedens digitale værktøjer spiller en afgørende rolle, fortsætter Thomas Schüller.

Som en del af virksomhedens udvidelse og målsætningen om at tilbyde det bedste system til sikkert arbejde på midlertidige arbejdspladser, har HAKI gennemført flere strategiske opkøb. Span Access Solutions blev opkøbt i december 2019, og Vertemax i marts 2021. HAKI har således skaffet sig ekspertviden og kompletteret sit sortiment med produkter, der lever op til fremtidens krav til arbejdssikkerhed i komplekse miljøer.

– Vores strategi for opkøb har fokus på at gøre vores tilbud bredere og tilbyde alternativer til eksisterende løsninger. Det er en konstant proces, som giver os mulighed for kontinuerligt at påtage os endnu større kunder og projekter. Samtidig har vi stort fokus på integreringen af vores opkøb, så vi bliver ét HAKI, slutter Thomas Schüller, adm. direktør hos HAKI.

På trods af de internationale opkøb er fokus stadig på at bevare varemærkets lokale præg. Sibbhult og Norden vil også fremadrettet spille en stor rolle.

LÆS også: HAKI’S SYSTEMER SPILLER AFGØRENDE ROLLE I SIKKERHEDSKRITISK PROJEKT
HAKI A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.