Lykkegaard – Specialister i service og reparation

Vi har netop haft disse fire LM ø1100 åbne propelpumper til service og reparation på vores værksted. Her har pumperne fået udskiftet de øverste styrelejer og fået skiftet olie i gearet. De fire pumper anvendes til recirkulering i et lukket havdambrug på den norske vestkyst, hvor de blev leveret til i 2013. Pumperne er fremstillet i galvaniseret stål med propeller og aksler i duplex syrefast stål.

Specialister i service og reparation af pumper gennem generationer

Igennem generationer har vi opnået en betydelig erfaring i at designe, fremstille og vedligeholde pumpeløsninger. Samtlige pumper vi har leveret, er registreret i vores database og vi er i løbende kontakt med vores kunder, for at sikre at de fortsat er tilfredse med deres løsninger. På vores fabrik på Fyn, modtager vi pumper til reparation og service. Her udskifter vores teknikkere de nødvendige sliddele, og forlænger dermed pumpernes levetid.

Langsigtede og bæredygtige pumpeløsninger

Vi tænker langsigtet og producerer langtidsholdbare og bæredygtige pumpeløsninger. Vi ser det som vores ansvar at forbruge så få af klodens ressourcer som muligt og sørge for at vores aftryk er så neutralt som muligt. Det gør vi som virksomhed ved at fremstille energieffektive, miljøvenlige kvalitetsprodukter der kan holde i rigtig mange år. Dertil har vi stor fokus på, at vore produkter er fremstillet, så de let kan skilles ad og repareres. Vi reparerer og genbruger gerne – i stedet for at smide ud.

Det kan betale sig, at have vedligeholdte og optimerede pumper, fordi akutte løsninger ofte er langt dyrere og fordi det er vigtigt at dine pumper kan yde optimalt når der er brug for dem.

Vi er pumpespecialister, og fungerer derfor som både rådgivere og leverandører. Vores erfarne fagfolk udfører dagligt service, vedligehold og optimering af eksisterende pumper – enten på vores eget serviceværksted, eller ude på stedet. Når det er nødvendigt at udskifte dele eller fremstille helt nye pumpeløsninger, sidder vores dygtige teknikere klar til at dimensionere og rådgive. Alle vores pumper fremstilles på vores fabrik på Midtfyn, hvorfra vi også rykker ud med service – og kranbiler.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning til et projekt, er du meget velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe.

Kontakt Lars Bjerregaard lb@lykkegaard-as.dk eller ring 65981316.

LÆS også: Lykkegaard A/S – Korrosionsbestandige aqvakultur-pumper til canadisk fiskeopdræt
Lykkegaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *