Danfoss-mand bliver ny CTO i Dansk AM Hub

I Dansk AM Hub har vi et ambitiøst mål om at få flere danske virksomheder til at få øjnene op for Additive Manufacturing (AM) og dets forretningspotentiale. En teknologi, der kan gøre danske virksomheder både mere konkurrencedygtige og deres produktion mere bæredygtig med flere digitale lagre, mindre spild, mindre transport og væsentlige mindre materialeforbrug.

Til at hjælpe os med at nå det mål har vi ansat 47-årige Steffen Schmidt som ny CTO i Dansk AM Hub. Steffen skal sørge for, at vi kommer endnu tættere på danske produktionsvirksomheder og får flere danske små og mellemstore virksomheder i gang med AM.

Steffen er en erfaren mand med mere end 20 år hos Danfoss, hvor han har været med på hele rejsen bag deres satsning og udvikling inden for AM – bl.a. med ansvaret for at sikre brugen og integrationen af 3D print i alle Danfoss Drives fabrikker over hele kloden.

”Steffen er en stærk profil, som bidrager med en masse viden, forståelse og interesse for AM og et godt netværk. Jeg er overbevist om, at Steffen kan hjælpe os med at nå vores ambitiøse mål og sørge for, at især vores jyske fremstillingsvirksomheder får øje på teknologiens muligheder og bæredygtige potentiale”, siger direktør Frank Rosengreen Lorenzen om valget.

Steffen Schmidt vil især koncentrere sin indsats på de jyske fabriksgulve, hvor han vil fortælle de mange danske virksomheder om AM-teknologiens fordele i form af en mere konkurrence- og bæredygtig produktion, som allerede har stort fokus i udlandet i disse år.

Derfor vil Steffen også have sin faste base i det midtjyske – på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier i Herning – hvor man som en del af 3D Metal Alliancen allerede underviser fremtidens arbejdskraft i brugen af 3D teknologi med særlig fokus på 3D metalprint, hvor der er et stort potentiale for innovative designs i mere holdbart materiale og i konstruktioner, der ellers ikke kunne lade sig gøre.

Steffen har været en del af Dansk AM Hubs mentorkorps, hvor han netop har fået flere mindre danske fremstillingsvirksomheder med på den nye fremstillingsteknologi – noget, som han ser frem til at gøre endnu mere i den nye stilling. ”Jeg glæder mig til at møde industrien og i øjenhøjde afmystificere 3D print. Der er et enormt potentiale, når man først får teknologien ind under huden og op under neglene. Jeg er sikker på, at der vil blive en masse aha-oplevelser – og at vi sammen kan flytte grænserne for, hvad danske virksomheder kan”, siger Steffen Schmidt.

LÆS også: Sådan passer du bedst på din mobiltelefon
Danfoss-mand bliver ny CTO i Dansk AM Hub's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *