KYOCERA Fineceramics tilbyder kvalitet og viden med keramisk værktøj til trådindustrien

Kyocera Fineceramics är nu aktiv på den europeiska trådmarknaden genom att introducera keramiska dragverktyg för trådindustrin. Med en kombination av nyckelfaktorer som Kyoceras högpresterande keramiska material, hög processkvalitet, personalens kompetens och kunskap kan Kyocera erbjuda unik support till sina kunder.

Kyocera Fineceramics supportar sina kunder i alla frågor för tråddragningsprocessen, oavsett om det är användning av smörjmedel, rätt kraft, hjälp om trådbrott inträffar eller om det är för stort slitage på de keramiska delarna. – Genom år av samarbete med ett stort antal tillverkare av dragmaskiner har vi byggt upp ett imponerande nätverk i branschen, säger Cornelia F. Sundberg, VD för det nordiska bolaget

Tekniken för maskiner och system för tråddragning är inte ny och har redan etablerats under 40 år. Cornelia F. Sundberg poängterar dock att det är mycket viktigt för oss att kunna erbjuda support under hela processen och att ha produkter som keramiska dragskivor, dragjärn, koner och ringar m.m. som erbjuder optimal livslängd. De keramiska dragverktygen tillverkas av avancerade högpresterande keramer från Kyocera Fineceramics Precision GmbH i Selb och KYOCERA Fineceramics Solutions GmbH i Mannheim. Keramiska verktyg är pålitliga och tekniken är beprövad sedan länge. Med keramer i dragprocessen optimeras produktionsstegen och säkerställer bästa slitagebeständighet och lång livslängd på verktygen.

Kyocera Fineceramics erbjuder en bred produktportfölj av keramer och lösningar för olika högteknologiska industrier. Med mer än 60 års erfarenhet av avancerade keramer har Kyocera varit en pålitlig partner för sina kunder i årtionden. Som en del av Kyocera-koncernen är KYOCERA Fineceramics Nordics AB väletablerade i Norden och de baltiska länderna. Kyocera Fineceramics’ produkter tillverkas i produktionsanläggningar våra i Tyskland, Japan och andra ställen runt om i världen. – Detta ger oss stor flexibilitet och ett omfattande materialutbud, vilket gör att företaget kan möta kundernas krav snabbt och smidigt samt erbjuda de bästa lösningarna och komponenterna, avslutar Cornelia F. Sundberg.

För mer information kontakta:
KYOCERA Fineceramics Nordics AB
Stormbyvägen 6
163 55 Spånga
Sverige
E-mail: info@kyocera-solutions.se
Tel: +46 8 4466910

LÆS også: Nyt Webinar fra Kyocera Fineceramics
Kyocera Fineceramics Nordics AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *