NORD – DuoDrive: Det skræddersyede drevsystem til intralogistik

Meget effektiv og ekstremt kompakt: Sådan skal drevløsninger til intralogistik være. Den nye gearmotor DuoDrive fra NORD er udviklet specielt til disse krav. DuoDrive kræver kun lidt plads til montering og har den højeste effektivitet af alle kombinationer af gearmotor i denne ydelsesklasse.

Med DuoDrive tilbyder NORD DRIVESYSTEMS den ideelle drevløsning til transportørsystemer i fødevareindustrien og intralogistik. Den patentanmeldte gearmotor består af en meget effektiv IE5+ synkronmotor med permanentmagnet og et entrins-tandhjulsgear. Da begge komponenter er fuldt integreret i ét hus, er DuoDrive betydeligt smallere end konkurrenternes produkter. Det giver således en mindre gangdimension i transportanvendelser.

Med 92 procent opnår DuoDrive i øjeblikket den højeste systemeffektivitet i denne ydelsesklasse. IE5+ motoren sørger for denne topydelse: Den dækker et bredt momentområde og er dermed optimalt designet til den økonomiske dellastdrift, som de fleste intralogistik-applikationer kører i.

På grund af det lavere strømforbrug behøver DuoDrive ikke at blive kølet med en blæser og forårsager derfor kun en meget lav støjemission [max. 65 dB(A)]. Den støjsvage drift er en stor fordel ved intralogistik-applikationer som fx ved check-in i lufthavne eller ved vareudleveringen i B2C-sektoren.

DuoDrive er dog ikke kun overbevisende på grund af den høje effekttæthed og det kompakte design. Takket være det konstante drejningsmoment over et bredt omdrejningsområde muliggør gearmotoren også en reduktion af varianter og dermed en reduktion af de samlede ejeromkostninger (TCO). DuoDrive er individuelt skræddersyet til hver enkelt applikation og er specielt designet til belastningsspektret for hvert enkelt system.

LÆS også: Decentral drevteknologi fra NORD – Alsidig, kraftfuld, fremtidssikret
NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *