Fyns Kran Udstyr – Dokumentation ved kranservice

Det kan næsten ikke mere kedeligt, vel? Men det er utroligt rart at have styr på netop dette. Hos Fyns Kran Udstyr har man et fokus på netop dette på to afgørende punkter: 

Tilgængelighed: Fyns Kran Udstyr sætter en ære i at levere det nemmeste service mangement system – når du skal bruge det, skal det være let at finde den nødvendige dokumentation. Når der logges på hjemmesiden, kan du med ét klik tilgå systemet; EasyCert. Derudover kan du benytte samme login til Fyns Kran Udstyr EasyCert app, hvor du også let kan tilgå dokumentationen på de enkelte udstyr enten via et scan af den påsatte QR-kode eller ved at skrive det unikke ID-nummer som alle udstyr automatisk får.

Mere nyt fra Fyns Kran Udstyr

Gennemskuelighed: Hvad er der gennemgået? Hos Fyns Kran Udstyr indeholder hvert certifikat en komplet liste med præcist de punkter vi har gennemgået. Så du er fri for at tvivle og de kan se præcist hvad serviceteknikeren har brugt tiden på. Det samme gælder i øvrigt for alt andet udstyr der efterses og dette gælder uanset hvilken kunde du er. 

Fyns Kran Udstyr laver service / lovpligtige eftersyn på kraner af alle fabrikater og serviceenhederne kører i hele Danmark.  

Se mere om kranservice fra Fyns Kran Udstyr

LÆS også: Fyns Kran Udstyr – Løfter du med magnet? 🧲
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger